Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #7176 üzenetére
Na csak sikerült valahogy elérni, hogy lehessen a hangerőt szabályozni, de semmi mást nem csináltam másképp, mint tegnap, de ma bekapcsolás után hírtelen jó lett.
De még így sem annyira ideális: a Hang->Fejhallgató menüben ez a három opció van:Csak fejhallgató (ezen lehet a táv hangerő gombjaival szabályozni)
Fejhallgató kimenet hangszórókkal (ezen csak így lehet: Menü gomb->Hangszórók hangerejének szabályozása és ekkor tudom az oldalra nyíl gombokkal állítani, amit totálisan nem értek, hogy miért így van megcsinálva)
Audio kimenet hangszórókkal (ezt nem is lehet kiválasztani, szürke)
Amit itt még nem értek, az az hogy a termékoldal és brossúra szerint is van egy ún. "Audio kimenete" is a TV-nek a fejhallgató kimeneten kívül. Nomost ezt én sehol sem találom a TV-n. Ez akkor elírás lehet, vagy mégis mit akar jelenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Razer BlackShark V2 Pro (2023)
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest