- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
válasz
Tigerclaw #75 üzenetére
Szerintem ezt nem lehet minden egyes qledre vagy miniledre elmondani, hogy ilyen hibákkal küszködne, mint amit te felvázoltál és azzal sem értek egyet, hogy a Hisensenek csak az alsó kategóriában lennének versenyképes televíziói. Az oledesek szajkózzák ezt állandóan, mintha a tv nézés csak és kizárólag a fekete színből állna.. és ezen kívül nincs is élet.
-
gulupeti
senior tag
válasz
#64102016 #70 üzenetére
Mert ahol csak lehet kerülöm a vezetéknélküli megoldásokat. Na jó, telefon, meg a melós laptop az wifi
, de a többi az kábel. Közel a hgw, én személy szerint jobban szeretem a vezetékes hálózatot. 2 gép, tv, médialejátszó mind kábelről megy. Kontroller is, mondjuk az nem lan, de kábel.
-
gulupeti
senior tag
válasz
Donki Hóte #53 üzenetére
-
gulupeti
senior tag
Én sem írtam azt szerintem, hogy ez jó vétel ennyiért.
"Azért állnak 2. helyen, mert telef.ssák a piacot olcsó sz.rral, bevált technika ez rengeteg kinai gagyinál."
Oké.
És az ugye még véletlenül sem lehet, hogy épp a koreaiak f.sták tele a piacot minden sz@rral, szimplán próbáltak megélni a jól bejáratott nevükből, egyre magasabb áron egyre hitványabb hardverrel szerelték a termékeiket és épp ezért tudtak a kínai gyártók erősödni, mert azonos áron jobb minőséget adtak?
Ez az opció gondolom kizárt..
-
gulupeti
senior tag
Több soron olvastam már ezt, hogy mennyire szar a Vidaa, nekem tényleg semmi gondom nincs vele, kellően gyors is, nem értem.
Lehet csak mások az igények. HBO app tudom, hogy nincs, ezt megértem, hogy sok embernek hiányzik.
Mi lett azóta IPS? Mert pl. az U7K és U8K típusok azok VA-k. (kivéve talán a 75-ös U8K, mert az IPS-ADS).
Egységesen el vannak k.rvulva a gyártók, sokkal drágábban adnak mindent, ilyen 300 ezer felett vagy környékén már közel sem adnak olyan minőséget, mint mondjuk 3 éve.
-
gulupeti
senior tag
válasz
#52931072 #15 üzenetére
Elég jól el vagy tévedve ez ügyben, épp azért vettek az utóbbi években sokan Hisense-t vagy TCL-t, stb. lenézett gyártót, mert azonos áron sokkal jobb készüléket kaptál. Az általad említett 200 ezres LG pont az a kategória, amivel a gyártó szar torkon téged, mert olyan fos panelt épített bele, gyenge háttérvilágítással, hogy elsírod magad, de te ugye megvetted mert LG és még meg is vagy győződve róla, hogy milyen jól jártál.
Tény, hogy ez a készülék túl van árazva, de el kellene már felejteni ezt a foskínaizást. Bizonyára azért állnak globálisan 2. helyen eladások tekintetében, mert annyira sz@rt gyártanak és természetesen mindenki hülye, aki az ő terméküket választotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged