Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Értem. Bocs, ha nem hallottam gyilkosság miatt elítélt "Megöllek, te állat!"-ot kiabálókat. De nem olvasom végig az összes bírósági közlönyt.
És ha figyelmesen olvasol, egy szóval sem adtam felmentést a terroristának. Melléraktam, hogy az NNI-ben is kellenének fejeknek hullaniuk. Sőt, akár letöltendőt is kiosztani.
-
joghurt
addikt
Jó lenne, ha meg tudnád különböztetni a fenyegetés eszközét (hogy mivel veszi rá) magától a fenyegetéstől (Btk. 314.). Ha valaki rablásnál megfenyeget, hogy megöl, ha nem adod át a cuccod, őt sem gyilkosságért ítélik el.
Különben pedig csak ismételni tudom magam: Ha annyira fontos ezen személyek fedettsége, akkor ott emiatt minimum kötelességszegés történt, ha nincs meg a kellő védelem. Mintha az illetékes nyitva hagyná a fegyverszobát, amíg elmegy büfézni.
-
joghurt
addikt
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Ha az általad említett közösség működtetéséhez tartozik az NNI, akkor tessen rendesen (meg)védeni! Ha nagyon fontos egy katonai ojjektum, akkor legyen ott fegyveres őr, és ne lehessen kihordani a gázolajat, felszerelést!
Másik szempont: Ha jelen hacker Pistike csak úgy bejutott az NNI-hez, akkor a nembaráti országok szolgálatai számára az már átjáróház. És mindennek kellene, hogy következménye, személyi felelőse legyen. Persze nincsen, ahogyan a Külügy emelt biztonsági fokozatú kommunikációs csatornáinak kompromittáltsága miatt sincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest