- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Toncsi #85877 üzenetére
Lehet még kapni Huszti dobozát? Köszönöm a tippet.
Mivel nagyon kevés a száz ezres keret, ezért megdupláztam, 200 ezerig felmentem a kerettel. Remélem ebből nagyobb eséllyel tudtok még mondani. Amit én néztem, az egy JBL Stúdió 280 volt, 130-ért van kitéve, új ára 230-tól indul. Kis alkuval jó lehetne, mellé maradna 80 ezer erősítőre. De 150/50k-s megoldás is érdekel (Dali is szóba jöhet, ha valaki azt tartja jobbnak mondjuk egy Luxmann, vagy Denon, vagy a fentebb említett Musical erősítővel pároztatva.A kábeleket majd annak függvényében szeretném megvenni, ahogy a szett alakul, s amiket majd ajánlotok. De semmi nincs kőbe vésve. Az ár sem, ha nagyon nincs ötlet ennyiért sem...
Az eddigi kombókat köszönöm, utána nézek-olvasok
Üdv! -
fehér_ember
addikt
válasz Toncsi #85534 üzenetére
Nem halottam még 906-ost, de a focalok annak ellenére hogy számomra is igen szerethető hangzással bírnak, nem éppen erősek mélyek terén, szóval én elsősorban erre tippelek, különösen egy ekkora monitor doboznál.
De az a legjobb ha meghallgatod személyesen (amúgy tényleg nagyon jó áron van). De ott van még Tamoo Monitor Audio GS10-ese is, ha mindenképp valami nem túl nagy méretű állványost szeretnél. -
bkercso
nagyúr
válasz Toncsi #81186 üzenetére
A hangszerek teste szerintem a mikrodinamikához tartozik, nem a térhez.
A fázisviszonyok (csoportfutás) manipulálásával lehet a teret szélesíteni vagy szűkíteni (stereo expander), így szerintem valamit a mérésből is lehetne mondani. De amiket leírtál, azok egy komplex humán érzékelési folyamat eredményei, ezért szerintem AI nélkül a jövőben is nehéz lesz őket hallgatás nélkül, mérésből jósolni.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
krichd1
addikt
válasz Toncsi #71859 üzenetére
Szia.
A Fostex PM1 elég jó aktív közeltéri monitor a maga kategóriájában, használtan nagyon jó árakon is meg lehet venni. A hangja inkább "audiofiles", mint "stúdiós", ezért mindenes zenehallgatásra is teljesen alkalmas. Ha elhelyezési problémáid vannak, akkor mindenképp jó választás. Annyi, hogy a térleképezésbe és a hangszerek elkülönítésében nem kiemelkedő, de egyébként dinamikus, viszonylag kiegyenlített hangja van. Persze van néhány kiemelése ennek is, de ennek mértéke szobaakusztikától is erősen függ. Az MK1, MK2 között tudtommal nincs különbség műszakilag, csak az előlap színe a különbség, de nézz utána.
Lényeges, hogy aktív monitoroknál ajánlott a szimmetrikus kimenetű DAC (például TEAC UD-301), egy jó előerősítő sem árt, földhurok elkerülése miatt külön fali csatlakozókba érdemes őket dugni, ami nincs egy ágra kötve, vagy jobbféle elosztót kell használni, plusz ugye az állványok és az akusztikai panelek (ha szükséges, de általában az, legalább néhány, a kritikus üres sík felületekre).(#71865) Bodz: Nekem eddig tetszik a Stratos, nem csak árához képest. Valószínűleg csinálok belőle még egy párt, kíváncsi vagyok, hogy az előerősítő és végerősítő között miként viselkedik. Egyébként a karaktere alapvetően tiszta, neutrális és egyben folyékony hangja van, felesleges csillogás nélkül. Amúgy az Epiloguet még mindig nem kötöttem be, úgyhogy ahhoz például nem tudok hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
krichd1
addikt
válasz Toncsi #50056 üzenetére
Én nem hallottam még Enigma1-et, de a tervezője leírásából arra következtetek hogy megpróbált egy omnidirekcionális hangsugárzót csinálni arra alkalmatlan magas sugárzóval. Miután észrevette a zsákutcát, megcsinálta az Enigma3-at, ehhez a konstrukcióhoz való hangsugárzókkal.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
blattida
nagyúr
válasz Toncsi #48354 üzenetére
Az waters lehetett, konkrétan az ambsed to death albuma van tele ilyen fázisos játékokkal (q sound), azon tényleg sok olyan zaj és zörej van, melyek nagyon nem elölről érződnek...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Dorian
félisten
válasz Toncsi #48354 üzenetére
Írtam, hogy simán lehet így keverni felvételt. Csak attól még az nem lesz helyes. Vagy akár a "virtual surround" is hasonlóképpen működött/ működik.
xtremetuning:
Ha az észérvek elfogynak, logikusan jön a személyeskedés.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
AMDFan
addikt
válasz Toncsi #44021 üzenetére
Nem ismerem ezt a kontrukciót de felvet néhány kérdést. Ez gondolom nem aktív szub, tehát mivel fogja erősíteni a szubot? Mivel vágja a mélyet felülről? A "plakáton" hirdetett 30Hz-150Khz frekvenciátvitel a szubnál kb minősíti azt hogy mennyire lehet hinni a specifikációnak.
Még csak annyit, én ennél sokkal komolyabb szubokkal próbáltam 2.1-et csinálni, és nagyon nem egyszerű. Nemhogy 30 ezerért, de sokkal többért sem. Nem arról van szó, hogy nem szól nagyot, adott esetben még szépen is szól, de egységes, zenei hangot, extrém nehéz kihozni 2.1-ből, vagy extrém sokba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Toncsi #43475 üzenetére
Akkor vizsgáljuk meg, milyen hibákat produkálhat egy gyengélkedő UDP átvitel.
1. Tegyük fel, hogy a UDP csatornánk gyengélkedik
2. Tegyük fel, hogy a gyengeségek nem az eszközöknél, hanem a kábelben keletkezik.
3. Tegyük fel, hogy a lejátszó- és megjelenítőeszközeink tökéletesek, és nem ott keletkeznek a hibák.Ha ezek mind igazak, akkor az UDP átvitel hibái miatt képi megjelenítésben az alábbi hibák látszódhatnak: kockásodik a kép, esik a felbontás, egész képkockák kiesnek, szakadozik a lejátszás, vagy teljesen lemerevedik a kép.
Ahhoz hogy a szín élethűbb legyen (jelentsen az bármit), minden egyes képkocka azonos mezőire vonatkozóan azonosan más bájtok kell, hogy megérkezzenek a fogadó eszközhöz. Mindezt úgy, hogy a csomag többszörösen tömörítve van. Az mpeg4 kettős tömörítési eljárás, mivel egyszer a képkockákon belül is tömörít, valamint a képkockák közötti eltéréseket is tömöríti. Pont a képkockák közötti tömörítés miatt egy Mpeg4 adatfolyamban lehetetlen megtalálni és kiemelten kezelni az egyes képkockák azonos területeit. Emellett az UDP még egy bizonyos ellenőrző összeg hibajavító algoritmust is tartalmaz. Ha az ellenőrző összeg nem felel meg, már a hálózati eszköz kukázza az adott adatcsomagot.Szóval egy jobb kábellel sok mindent lehet javítani, de a színeket egészen biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
_BM_
senior tag
"Audio Innovations Alto erősítő (Alisca moddal)..."
Az Alisca mod az milyen?
Jópár (8-10) évvel ezelőtt visszaadta az egyik rokonom az általam valamikor nekiajándékozott Orion-torony erősítőjét, mert már nem kellett neki. Jobbat vett.
- Kidobjam? Kérdezte.
- Ne dobd ki, mondtam, majd csinálok vele valamit (habár nekem sem kellett, de hát mégiscsak ez volt az első hifi erősítőm), úgyhogy elmentem érte.
Egy alkalommal pont a Rottenbiller utca környékén volt dolgom, és tök véletlenül eszembe jutott az Alisca, meg a pincében porosodó erősítő, meg rámtört a vintidzs-fíling, így arra az elhatározásra jutottam, hogy elviszem hozzá egy kis modra (jelút-rövidítés, input-választás kiiktatás, belső kábelcsere, szóval semmi komoly, inkább csak játék). Az előzetes telefonbeszélgetés során valahogy szóba került, hogy Orion HS280 hangfalam is van, szintén a pincében, amire felcsillant a góré (Bese) tekintete, és felajánlotta, hogy ingyen feldobja az erősítőt a két dobozért cserébe (valamiért nagyra tartotta a bolgár mélyhangszórót). Király deal, hiszen sajnáltam volna kidobni, meg hát kísérletezzünk, pláne ingyen. Lehet, hogy olyan jól sikerül, hogy újra használni fogom?
Szóval, elvittem, valamikor kész lett, hazavittem, bekapcsoltam, és kajakra földhurkos volt. Búgott, gerjedt, mint a falusi vasútállomás hangszórója, de durván. Semmi probléma, biztos elforrasztottak valamit, abszolút nem bosszantott a dolog. Előfordul. Leszartam. Majd ha megint arra járok, visszaviszem. Egyszer eljött az alkalom, visszavittem, bekapcsolta a főnök, búgott, mint az állat, ő pedig rövid hallgatás után hozzámfordult és közölte velem, hogy az égvilágon semmiféle búgást nem hall, teljesen rendben van az erősítő.
Hááááát, ez a mondat rendesen mellbe vágott. Nem veszítettem semmit, nem ért semmiféle kár, nem is vártam az egésztől semmit, én is meg tudtam volna csinálni, meg amúgy is elment a kedvem az egésztől, de egy durva gerjedésre ilyet mondani.... Garai téri piaci szint.Nem vonom kétségbe a szakértelmét, nálam ezerszer jobban ért hozzá, az tuti, de ez az igénytelenség, vagy nem is tudom, micsoda, rendesen nyomot hagyott bennem. Nem úgy mentem reklamálni, hogy bármit is követelek, hiszen ingyen volt.
Na mindegy, hazavittem, aztán rövidesen elajándékoztam egy avx-fórumos havernak (még a kínai Béla előtti időkben).Az Alisca mod az milyen?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A 650-es philips is modifikált volt?
Tény, hogy rizikósak ezek a lejátszók (pláne az enyém a meglehetősen ritka cdm-2 mechanika miatt), de én egyelőre vállalom.
A squeezebox-hoz én tuti készíttetnék tda1541-ekből, vagy ha több pénzem lenne, tda1540D-kből (na ezt picit drágán mérik, ha valaki mégis eladja, 20k/pár ) DAC-ot. Persze ez ízlés kérdése is, nálam ez a vonal jön be. -
törölt tag
A jitter önmagában nem old meg minden problémát, nem minden. Sőt ugye a multibitesek (még inkább a nos módban üzemelők) eleve sokkal kevésbé jitter-érzékenyek.
Hogy neked mi az, hogy jól zenél egy dac, meg nekem, azt ne firtassuk, lehet mások a tapasztalataink ezügyben. Bőven meglehet, hogy valakinek a squeezebox dac-ja lesz a csúcs, de engedd meg, hogy én úgy gondoljam, attól még van legalább egy kategóriányi ugrás felfelé. -
-
AMDFan
addikt
Kénytelen vagyok elfogadni, mert hallgatom mellette a másik zenét ami kurva jól szól, tisztán gyönyörűen. A másik esetben meg fakó a vokál, értékelhetetlen a lábdob, elfolyik a gitár... A hangcucc meg ugyanaz.
Régebben mélynyomós szettnél nem voltak ilyen problémák mert az szépen összemosta a zenéket, igaz hogy a basszusgitárt csak elvétve lehetett hallani a maszlagból, de nem annyira voltak különbségek zene és zene között
-
biker
nagyúr
akkor azért ütni tudok, mikor el akarják magyarázni, hogy a reklám nem is hangosabb. persze, a film halkabb csak egy kicsit kell a broadcast szobában lejjebb venni az erősítést
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
miért ne lehetne minőségromlás nélkül másolni?
csak nem neroval kell (ami olvas, tömörít, majd kibont és ír), meg egy 3.000Ft-os LG writerrel, hanem bit2bit copy, shadow copy, vagy hasonló eljárások, és mondjuk egy jó plextor premium writer.
így elérhető hogy bitre azt másold, ami a forrásElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
vili13
őstag
Nekem a porral, meg a letörölgetése nyomán kialakult karcokkal volt a legtöbb bajom. Főleg, ha letörölgettem, és pár perc múlva megint ugyanolyan poros volt, hiába a mindenféle antisztatikus tisztító lötty.
A CD sokkal jobban tűri az ilyesmit, a merevlemez meg nem is porosodik. -
-
vili13
őstag
Abban igazad van, hogy a fránya hangszóró mind a mai napig analóg, de a jel létrehozásától a végfokig minden megldható tisztán digitális alapon. Az, hogy a digitálisan előállított hangok egyelőre nem minden tekintetben alázzák porig az akusztikus hangszereket, pusztán ízlés és idő kérdése...
-
DDL
őstag
Nem feltétlenül kel bedigizett mintákat használni. A szinusz függvényt meg lehet közelíteni digitálisan. Van leíró képlet. Csak az a baj, hogy az alap 'A' hang 440Hz-es frekije minden hangszeren máshogy szól. Mert nem csupán egy freki szól. Ezért is tré a nem digitalizált hangmintából dolgozó elektronikus hangszerek hangja...
Üdv: DDL
Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html
-
dabadab
titán
"Akkor miről is beszélünk?"
Szerintem arrol, hogy a jelfeldolgozasban (-tovabbitasban, -tarolasban, -akarmiben) alapvetoen az analog komponensek a korlatozok, ahogy arra te is ravilagitottal (mert hat nem azert kihivas ilyen jelhez DAC-ot epiteni, mert ne tudna a digitalis resze fogadni, hanem azert, mert az analog resze nem bir ilyen merteku precizitast produkalni).
DRM is theft
-
frankie!
őstag
M-audio Transit volt előtte bedugva. Jó kipróbálom úgy is. Nálam az M-audio gyári ASIO-ja van beállítva asio_out.dll-el, és a kezelőpanelen vannak low, very low, stb.-nek elnevezve a beállítások.
Be is állítottam mindkettőt, és azóta nem pattant. Más tevékenységeket nem lassít ez a prioritás beállítás ugye? -
-
frankie!
őstag
Na..akkor jöjjön most! (azért csak most, mert eddig extázisban voltam, és nem tudtam írni)
Szóval: minden téren javulást hozott, a mélyek mennyisége és energiája jelentősan megnőtt, és tisztább is lett sokkal a mélytartomány. Most már minden számnál tisztán kivehető a basszer játéka. Elég "száraz", semleges hangú, ami azt hiszem jó pont. Sokkal jobb, mintha lágy lenne. Érdekes módon az érzelmes, finom részeknél mnégis több a részlet, jobban lehet hallani a kéz "matatását" a húroknál, vagy a fúvós légzését, a közönség hangjait. A magas tartományról nem tudok érdemben beszámolni, mert ebben az erősítőm majdnem értékelhetetlen. Na most jön a fekete leves, hogy mit hajtok vele: egy Videoton 6363S-t. Ezért is elhamarkodott ez a vélemény. Minden esetre ezzel karöltve is javult egy nagyságrendet a hang! -
törölt tag
Talán viszonylag jó hangja lehet, csak egyetlen hátrányt említenék. Én ebben a vezeték nélkül küldöm a szomszéd szobából a HiFi-minőségű (!) jelet dologban nem igazán hiszek. Ha viszont nem vezeték nélkül, akkor vezetékkel, hiszen ezzel is lehet. De ebből is a forrástól minél rövidebb az ildomos, hogy kevesebb zajt szedjen fel (illetve egy hosszabb, mondjuk 10 méteres, jó minőségű kábel amúgy sem lehet olcsó mulatság), nade akkor ugyanott vagyok, hiszen ennyi erővel mehet hangkártyáról digitális kimeneten is a zene.
Szóval biztos jó ez nagyon sok embernek, de azért mégis parasztvakítás kategóriának érzem amiatt a reklámszöveg miatt, hogy a legkényesebb audiofileket is kielégíti.
Bár a Logitechtől (is) rendszeresen lehet olvasni hasonlókat a többi termék kapcsán.[ Szerkesztve ]
-
-
Ebit
addikt
Hangfalakat igy nehéz összehasonlitani a HB-1, és Preludium is voltak, és vannak hibái.
A HS-280 lényegesen olcsóbb hangszorókészlettel rendelkezik , mint az előbb emlitettek, viszont volt már a kék fóliás középsugárzós verziónak,néhány igéretes modifikációja, amik valóban szépen szóltak.
Összeségében az ár-érték aránya volt nagyon jó. -
törölt tag
Hú b*sszus, ez kicsit azért drága nekem, 80-100k.
Egy NAD C525 is épp ennyibe kerül.
Valószínűleg maradok az e-mu-nál a pénz miatt. De ha minden igaz, meg is lehet hallgatni az absolute-nál, ezt is fogom tenni. Azért kösz az infót, legalább annyi kiderült, hogy érdemes lefülelni. -
törölt tag
Ehhez a témához még annyit, hogy hálistennek, ha bakeliten is kijön az adott zene. Ott a fizikai korlátok miatt kénytelenek tisztességesen megcsinálni rá a zenét (na mondjuk azért ez is hangmérnök függő). Ettől még a lemezalapanyag, vagy a préselés lehet ratyi, ez is benne van. De ha nem, akkor esetleg sokkal jobb minőségben élvezheted otthon ugyanazt a zenét.
Tapasztaltam már. A CD-n lévő verzió jóval hangosabbnak hallatszik (konkrétan úgy 6-7 dB-lel), és egészen másképp szól!
Kár, hogy a lemezalapanyag mindemellett valami szörnyű. -
WN31RD
addikt
"Ergo a "különleges" kábel csak ronthat a hangon és csak rossz lehet..."
Egyáltalán nem. Azt mondta, hogy a különleges kábel nem lehet jobb, mint az olcsó, egyszerű. (Mármint a legjobb különleges kábel nem lehet jobb, mint a legjobb olcsó, mielőtt valaki félreértené.)"Ez azért így igen merész kijelentés nem gondolod?"
Nem én tettem ezeket a kijelentéseket, hanem, mint az az első ilyen témájú hozzászólásomból kiderül, csupán idéztem egy neves hangfalgyártó képviselőjének négyszemközt közölt véleményét (mint írtam, nyilvánosan nem is hajlandóak ilyesmit kijelenteni, elég érthető üzleti okokból kifolyólag). Kétségtelenül szokatlan vélemény, de speciel az én tapasztalataimmal is 100%-ban egybevág, szóval én pl. nem lepődök meg rajta."Egyébként szerinted mitől különleges egy különleges kábel?"
Angolul folyt a beszélgetés, és ha jól rémlik, "special, expensive cables" volt a használt kifejezés, de erre már nem tenném a nyakam. Pontosabban nem definiáltuk a dolgot, mindketten értettük, kb. miről volt szó."Egy 200-300 ezres hifihez persze, hogy nem érdemes sok tízezerért (vagy százezerért) kábelt venni [...]"
Ehhez annyit szeretnék apró mellékszálként hozzáfűzni, hogy 10 milliós hangfal, 5 milliós CD lejátszó stb. árnyékában beszélgettünk, szóval nem arról van szó, hogy nem hallottunk volna még jót."Egy bizonyos szint felett már az apró dolgok is jelentősen hatnak a hangra, és akkor már nem lesz elég az olcsó kábel."
Pontosan ennek ("van, ahova nem elég az olcsó kábel") mondott ellent a lehető leghatározottabban az általam idézett illető véleménye. De persze nem kötelező vele (vagy velem) egyetérteni.''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
vili13
őstag
Továbbra sem értem, miért venne bárki 40-50k-ért egy közönséges, és ráadásul használt DAC-ot... Szvsz a legtöbbet veri paraméterekben akár az M-Audio Transit 22-23k-ért, méginkább az E-MU 0202 USB 30k-ért. Mindkettő külső, és hogy nem csak DAC, hanem bemenetük és fejhallgató kimenetük is van, nem feltétlenül hátrány. Ha elég a belső kártya normális fejhallgató kimenet nélkül, akkor tényleg E-MU 0404 vagy 1212(M), de szvsz a külsők praktikusabbak.
-
Khaal
őstag
Ezt az EMU 0404-et nem találtam sehol használtan, pár helyen kapni újan, de úgy 25 ezer körül van, megér annyi pénzt?
Hol van hangzásban egy X-fihez képest pl?
Esetleg nincs valami egyszerűbb modell hasonlóan jó tulajdonságokkal? Bemenetekre, midi képességekre nincs szükségem, egy sima mezei sztereó hangkártya kellene, meggyőző hangminőséggel.Megjött az Onkyo DX-7511, nem nagyságrendekkel, de kellmeesebben szól mint a Technics, nem olyan karcos a hangzása.
Sajnos a karcos cdkre nagyon érzékeny, ez lehet az öregedő olvasófej jele? -
Khaal
őstag
Ennek a Technicsnek nem igazán tetszik a hangja (de még mindig jobb mint bármi amit eddig számítógépes vonalon hallottam), annál azért csak jobb lesz az Onkyo.
Szerintetek egyébként mennyit ér meg egy tökéletes állapotban lévő, használt DX-7511?
Később be akarok ruházni az erősítőm párjára (Denon 700-as), de most nincs annyi pénzem cd-lejátszóra. Onkyo most inkább optikai tuning lesz (az ezüst színe miatt jobban passzol majd az erősítőhöz,mint a fekete Technics), meg jól jön majd a távírányíthatóság és a fejhallgató kimenet is, de azért remélhetőleg hangzáson is dob.13-16-ot még ki is adnák hangkártyáért, de az már utolérné hangzásban az említett cd-játszót? Nem csak mp3-at hallgatok (van pár albumnyi flac is), de a zenéim nagy része mp3ban van meg, mert így könnyebb másolni a hordozhatóra (ott meg nem az mp3 a szűk keresztmetszet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest