Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Adataimnál láthatod, de nem hiszem, hogy túlságosan ismert lenne. Nem nagyon van gyári dolgom a forráson és a hangfalon kívül, de szerintem ez is csak átmeneti...
Ha érdekel privátban mesélek az alkotóelemekről részletesen. Pc-ről hajtok és még fogok is jó sokáig. Hamarosan új erősítő és hangfal kábel is lesz, ha minden jól alakulAz én baráti körömben az okosabbak úgy tartják, hogy tölcsér (szélessávú), zárt, reflex, akkor ez a TL-nek nevezett valami és úgy a többi megoldás (de azok drágábbak is általában, vagy problémásak pl. sztatikus). Én a magam részéről zárt dobozt szeretnék majd építtetni magamnak, ha oda kerülök, persze tudom, hogy nehéz ügy...
Reflexnek elméletileg az lenne a lényege, hogy több mély tud keletkezni, és azért kéne hátra kerülnie, mert a legközelebbnek kéne lennie a hangszórókhoz (tehát vele átellenben), de nem sokszor láttam ilyen megoldást. Azért jó ha hátul van, mert így hangolhatóvá válik a doboz mélytartománya. Szerintem ez lehet az ok, mást nagyon nem tudok elképzelni, miért jobb a hátsó reflexes hangfal...
-
-
L4D1K
őstag
Már megnéztem, gyönyörű
. Azt kéne igazából eldöntenem, hogy feltornásszam-e a keretet 200e ig, Ez lenne számomra az abszolút felső határ egy sztereó rendszerre erősítővel, kábelekkel, hangfallal együtt. Ne érts félre szerencsére nem a pénz a gond, inkább csak ez első lépés a beruházás felé.
-
L4D1K
őstag
Ehm ki beszélt itt álló hangfalról?
Hozzá kéne az erőlködő [link], vagy ez már álló hangfal méret?
.
A Vincent gondolom egy remek márka, de árba picit sokallom. Cambridge Audio-kat nézegettem 40-60e ft-s árban. 640A 49e használtan, 65e új / 340A új, esztétikai hibás 40e.
Ezek már képesek meghajtani / jó minőségűek vagy ennyi pénzért inkább más márka ?
-
karyo
senior tag
A Nad nem szép, de nem is csúnya. Amolyan spártai konstrukció. Csak a Nad azért kivétel, mert nekik kezdetektől fogva az volt a koncepciójuk, hogy amit a kommersz hifi cégek ráköltenek a külső design-ra, azt a summát ők inkább a belsőre fordítják. Tehát nyílt titok, hogy nem foglalkoznak a külsővel. De mégsem néz ki egyik Nad sem ufónak. Sőt, akár még szerethető is.
Hamarabb vennéd Nad-ot mint ez előbbi Shanling-et, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest