-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Ezt a "surlódás" dolgot nem hallottam még, így nem is nagyon tudom elképzelni, mire gondolhattak, azt viszont igen, hogy nagyon zavaró tud lenni a mélyek kiemelődése, ha közel van a falhoz. Magam is lelkes amatőr lévén nekem ennyi elég.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
Adataimnál láthatod, de nem hiszem, hogy túlságosan ismert lenne. Nem nagyon van gyári dolgom a forráson és a hangfalon kívül, de szerintem ez is csak átmeneti...
Ha érdekel privátban mesélek az alkotóelemekről részletesen. Pc-ről hajtok és még fogok is jó sokáig. Hamarosan új erősítő és hangfal kábel is lesz, ha minden jól alakulAz én baráti körömben az okosabbak úgy tartják, hogy tölcsér (szélessávú), zárt, reflex, akkor ez a TL-nek nevezett valami és úgy a többi megoldás (de azok drágábbak is általában, vagy problémásak pl. sztatikus). Én a magam részéről zárt dobozt szeretnék majd építtetni magamnak, ha oda kerülök, persze tudom, hogy nehéz ügy...
Reflexnek elméletileg az lenne a lényege, hogy több mély tud keletkezni, és azért kéne hátra kerülnie, mert a legközelebbnek kéne lennie a hangszórókhoz (tehát vele átellenben), de nem sokszor láttam ilyen megoldást. Azért jó ha hátul van, mert így hangolhatóvá válik a doboz mélytartománya. Szerintem ez lehet az ok, mást nagyon nem tudok elképzelni, miért jobb a hátsó reflexes hangfal...
[ Szerkesztve ]
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
18nm-re simán lehet venni álló hangfalat. A kérdés inkább ízlés kérdése: színpadi képet szereti jobban valaki, vagy a telt hangzást. Kis dobozból nem lesz sok mély, vagy búg (dyno).
Ízlés kérése, de azt ne mondjuk már, hogy 18nm-re sok egy álló doboz....Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
L4D1K
őstag
Már megnéztem, gyönyörű
. Azt kéne igazából eldöntenem, hogy feltornásszam-e a keretet 200e ig, Ez lenne számomra az abszolút felső határ egy sztereó rendszerre erősítővel, kábelekkel, hangfallal együtt. Ne érts félre szerencsére nem a pénz a gond, inkább csak ez első lépés a beruházás felé.
# ANTAL Tuning #
-
-
L4D1K
őstag
Ehm ki beszélt itt álló hangfalról?
Hozzá kéne az erőlködő [link], vagy ez már álló hangfal méret?
.
A Vincent gondolom egy remek márka, de árba picit sokallom. Cambridge Audio-kat nézegettem 40-60e ft-s árban. 640A 49e használtan, 65e új / 340A új, esztétikai hibás 40e.
Ezek már képesek meghajtani / jó minőségűek vagy ennyi pénzért inkább más márka ?
# ANTAL Tuning #
-
karyo
senior tag
A Nad nem szép, de nem is csúnya. Amolyan spártai konstrukció. Csak a Nad azért kivétel, mert nekik kezdetektől fogva az volt a koncepciójuk, hogy amit a kommersz hifi cégek ráköltenek a külső design-ra, azt a summát ők inkább a belsőre fordítják. Tehát nyílt titok, hogy nem foglalkoznak a külsővel. De mégsem néz ki egyik Nad sem ufónak. Sőt, akár még szerethető is.
Hamarabb vennéd Nad-ot mint ez előbbi Shanling-et, az tuti.
Enjoy the silence.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest