- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
alphamooncam #97893 üzenetére
Elég lehet, de mire?
Most akkor itt vagyok élő példa az ellenkezőjéről, és ki is állok teljes mellszélességben a megfelelő teljesítmény szükségessége mellett. Hallottam én is ilyen "vérszegény" rendszereket, mint a kártyavár alapokon, párszor összeomlottak dinamikusabb zenehallgatás során, simán kihallom egy rendszerből, mikor ürül ki. Nem azt mondom, hogy nem lehet építeni érzékeny hangsugárzókat, de itt már adott az aktív váltás, utankénti erősítés, mert a hangváltó bizony képes sokat elvinni az érzékenységből. Tehát én olyan 100W környékén húzom meg a határt, 1kW- os tápellátás mellett. Csövesek nem mozgatnak, bár a hybrid erősítőm hangja tetszik, bár az is 200W-os teljesítményre képes.Na majd egyszer ha én is készen leszek a teljes rendszeremmel, jöhet mindenki hozzám és én is körbejárom az országot, és meghallgatok minden felállást.
-
törölt tag
válasz
alphamooncam #97893 üzenetére
Többféleképp is el lehet jutni a nirvánába, így inkább ez két féle szemlélet, a nagy monstrumok erőből mindent US, a pici 2-3w meg JPN természetesen csöves kevés wattok ezek, mi inkább a 2. vonalra tettük le a voksunkat, nekünk inkább a finomság a lényeg, a kedvesség, mégha bukunk is sávszélt itt ott, de nekem a cső nélküli hang, valahogy nem az igazi.
python: csövi 10 watt ez, tehát mondjuk meglehet ezt duplázni tranyós vonalon. Meg van itthon egy hibrid 125w 8 ohmon és a duplája 4 ohmon, mégsem lett bedugva novemberóta csak egyszer egy félórára. Ha valaki egyszer megveszi, könnyen lehet, hogy járatni kell majd neki
Persze ez egy kicsi 17 kilós erősítő, legalább is neked, jó is, meg minden, de már nem az én világom ez a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- Fűnyíró topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged