Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SRC

tag

válasz HBazsi13 #103910 üzenetére

Nem akarom elvenni a kedved, de ami tényleg szépen szól, annál azért olyan nagyon nem számít a kor. Annak van ám ára 20 évesen is. Anno, amikor én jártam a cipődben a „D” osztály… hát… akkor még nem volt jó, de azóta pfff óriásit fordult a világ.
    Főleg mióta bejött ez az akkus dili és elkezdett számítani a fogyasztás hatalmas koponyák agyalnak a nap minden órájában azon, hogy lehetne még jobb. Rengeteget fejlődik a világ, én viszont már régen nem keresek mást. Kibékültem a holmimmal. Azért a D-ről sokat hallani manapság olvastam én is és azt gondolom ma már nem kell fázni tőle, hogy D. Meg kell hallgatni. Nekem AB van a dobozban egyébként.
    Szerintem nem az osztályon fog múlni nálad sem a végeredmény. Én azt gondolom így is, meg úgy is egy rendszer és az egész rendszer együtt szól jól vagy rosszul. Ha komponensekre bontod csak nehezebb lesz egyik rendszerről a másikra váltanod. Mert annyira számít a pénz, hogy mindig először el kell adni, így inkább csak elveszi a mozgástered, ha sok komponenstől kell megszabadulni. Nem könnyű. Ha meg ár alatt elszórod, akkor meg csak égeted a pénzt. Drága tud lenni, mert mindig lesz jobb.

Új hozzászólás Aktív témák