- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
válasz
HBazsi13 #103910 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, de ami tényleg szépen szól, annál azért olyan nagyon nem számít a kor. Annak van ám ára 20 évesen is. Anno, amikor én jártam a cipődben a „D” osztály… hát… akkor még nem volt jó, de azóta pfff óriásit fordult a világ.
Főleg mióta bejött ez az akkus dili és elkezdett számítani a fogyasztás hatalmas koponyák agyalnak a nap minden órájában azon, hogy lehetne még jobb. Rengeteget fejlődik a világ, én viszont már régen nem keresek mást. Kibékültem a holmimmal. Azért a D-ről sokat hallani manapság olvastam én is és azt gondolom ma már nem kell fázni tőle, hogy D. Meg kell hallgatni. Nekem AB van a dobozban egyébként.
Szerintem nem az osztályon fog múlni nálad sem a végeredmény. Én azt gondolom így is, meg úgy is egy rendszer és az egész rendszer együtt szól jól vagy rosszul. Ha komponensekre bontod csak nehezebb lesz egyik rendszerről a másikra váltanod. Mert annyira számít a pénz, hogy mindig először el kell adni, így inkább csak elveszi a mozgástered, ha sok komponenstől kell megszabadulni. Nem könnyű. Ha meg ár alatt elszórod, akkor meg csak égeted a pénzt. Drága tud lenni, mert mindig lesz jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest