- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Giftelés még mindig nincs a játékban?
Arra gondolok hogy valós pénzért vett Skin/Mount ajándékozása valakinek. -
MATEO6600
őstag
Mit szóltok az új avataromhoz, kiderül melyik karakter a kedvencem?
-
MATEO6600
őstag
Zul'Jinről:
Az első hero akit megvettem 15k-ért, mert képtelen voltam 1 hetet is várni az alacsonyabb árért
Azt hiszem ez mindent elmond róla. -
MATEO6600
őstag
Akkor én csendben meghúzom magam, másfél éve játszok full lowon átlag 15 fps-sel, ami csatákban lemegy 5-re. (és így is lehet élvezni a játékot)
-
MATEO6600
őstag
Most komolyan ha megakarom venni a karácsonyi Stitchest skint, meg kell vennem hozzá 10 más számomra érdektelen dolgot?
fuck logic...
-
MATEO6600
őstag
válasz
DaveNo1 #11284 üzenetére
Nem is erről volt szó, hogy magyar viszonylatban drága. A skines bundle árából (csak hogy műfajon belül maradjunk) több blizzard játékot veszel. A stim packes dolog úgyszintén.
De a blizz a wow óta híres, hogy fertőzze meg az emberek elméjét és húzza le őketPersze ehhez a játékosnak kell vevőnek lennie az ilyen dolgokra...
(#11285) Madwe
A tinipicsa alatt a kislányokat értettem, akik csak a külsőségekre mennek.éééés ne érezzétek úgy, mintha egy bmw fan akarná meggyőzni a mercis tulajt a kocsijáról. Én nem akarom rátok tukmálni a véleményem, ahogy írtam is, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Egyszerűen csak meglepődtem ezen a húzáson
-
MATEO6600
őstag
Meséljek? Rendben
De rövid leszek.
Karácsonyi skin bundle 10-20 ezer ft-ért. Mi ez?SKINEK, érted?
Őszintén sajnálom azokat, akik ennyit képesek kiadni ezért. Ebből 2 komplett játékot veszek, nem Skineket. Nem vagyok 16 éves tinipicsa hogy ez számítson.
Félre ne értsetek: én is vettem skint már. Az számomra belefér, hogy a kedvenc karakteredre veszel ezer ft-ért egyet.
Persze szíve joga mindenkinek arra költeni a pénzét amire szeretné
360 napos stim pack, szintén. Gyakorlatilag (sőt teljes egészében) ugyanazt a játékot játszod, csak éppen vagyonokért. -
MATEO6600
őstag
Nekem ez a winter veil így csalódás... Stiches a kedvenc karakterem, de ennyiért ez rablás.
Megveszed 5 euróért a skint, és úgyis csak karácsony idejére használja az ember, kinek van kedve áprilisban karácsonyi skinnel rohangálni? Ez úgy lenne korrekt, ha az egyik megvásárolt pénzes skin, a winter veil idejére átváltozna a Greatfather skinné. Ez így lehúzás, akarom mondani tipikus Blizzard -
MATEO6600
őstag
Engem az bánt kicsit, hogy bármelyik karácsonyi cucc, csak egyben vehető meg, és 30 ojróért
miért nem lehet külön pl a Rehgar skint?
-
MATEO6600
őstag
válasz
F-ECT$ #10845 üzenetére
Ezt a kérdést nem is értem... Mediccel rányomod valakire a healing beamet, és folyamatosan adja neki a hp-t amíg a manád bírja... neked csak helyezkedned kell de azt se túl profin mert elég nagy a range-e.
Ehhez képest rehgar lószart healt tud nyomni a chaining healel, és csak akkor igazán hasznos ha sok csapattárs van 1 helyen. Az igazi healjéhez meg ultiznia kell... -
MATEO6600
őstag
"Bemegy 40 alá az fps
" Akkora probléma ez?
nekem sosem megy 30 fölé full lowon, és sosem azon múlik ha elcseszem a mikrózást... elkényelmesedtünk
-
MATEO6600
őstag
válasz
adrian360 #10702 üzenetére
Gondolom ez, nem bizonyos skinek és hősök félárúak, hanem az összes.
-
MATEO6600
őstag
Aki esetleg megvenné a LOTV-ot boltban, dobozos verzióban annak szólok:
Előrendeltem, ugye ilyenkor mindegyik bolt küld egy e-mailt a rendelésről.
Arról print screen, majd itt egy ticket, és rá 2 órára már meg is kaptam a Herot -
MATEO6600
őstag
Az miért lehet, hogy nekem egy skin 7.5 Eur, ismerősnek 7.5 USD, a játékban? Mindketten EU serveren vagyunk ha jól tudom...
-
MATEO6600
őstag
A herok árcsökkenéserol mar talaltam statisztikát.
Arról tud valaki listát, hogy a penzes skinek melyik karakternek mikor akcioztak le utoljára? Akarnék venni csak leszoktak nyomni 50%kkal es nem akarok ugy befurodni hogy megveszem 7.5euroert aztán jövőhéten lemegy 3,75re...
Tudom hogy ez nem megjósolható esemény, csak egy becslési alapnak jo lenne errol valami lista. -
MATEO6600
őstag
válasz
MATEO6600 #9731 üzenetére
Hát a cdg-t megkérdeztem, náluk nincs előrendelés, így nincs előzetes Artanis sem... Gondolom minden magyar boltnál így lehet ez.
Márpedig nem fogom 2500ft-tal drágábban megvenni a digitális változatot
Blizzard szerint mindenki aki megveszi a LOTV-ot megkapja a karaktert, viszont szerintem automatikusan a profilodhoz kapcsolódik, és nem külső kód aktiválásával lesz elérhető. -
MATEO6600
őstag
válasz
DaveNo1 #9713 üzenetére
Most kérdés, hogy ha én előrendelem valahol a gamet (dobozos változatot természetesen) akkor megkapom-e? Sehol nem találtam erről infót...
Ja és azt hozzá tenném, hogy nem amerikából rendelném... hanem itthon venném meg egy boltban. (Tudom manapság ez már furán hangzik) -
MATEO6600
őstag
Köszönöm a segítségeket mindenkinek.
A gép nem az adatlapomon látható PC, hanem egy 5x erősebb laptop, a hardverrel nincs gond.
Előfordulhat akár vírus is, bár nem jártam veszélyes oldalakon csak a megszokottakon. Bár akkor más game miért megy még mindig jól?
A régebbi VGA drivert kipróbálom, jó ötlet! Lehet a napokban frissült és az szúrja a Hots szemét. -
MATEO6600
őstag
Nem, 40-50 fokos csak. Tényleg körbejártam már teljesen a témát nem értem mi lehet.... pl a GTA 5 most is fullosan megy.
A ping 110ms környékén mozog, az fps meg 5-15 között, van mikor lemegy 1-2-re is. Próbáltam wifivel és UTP-vel is, semmi
A legszomorúbb az egészben az, hogy tényleg egyik napról a másikra :/ -
MATEO6600
őstag
Más is tapasztalt a napokban fps problémákat? Eddig 60 volt, most meg 5-15 között ingázik...
Újraraktam már a játékot is, kerestem online helpet de semmi. 32 bites verzió sem jó. Minden más game tökéletesen fut, ahogy eddig is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest