- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
up
(gondolom az lcd kijelzők csak jók. Aki akarja beépíti házba, kocsiba, stb. nem jártam utána, hogy miként és mikre lehetne haxnálni xétxerelés esetén, de különösebben nem is érdekelt, de ha valakinek van valami jó ötlete, akkor ne kíméljen !!!) -
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
na ilyen monitor van nálam egy rakat, de nemtom műkődésre bírni, bár nem is erőlködtem
tipuspff semmi nincs rajta, gondolom neked se )ha lenne akkor a google már segythetett volna)
nekem is kéne hozzá help !!!
előre is köcce !
jahh és nekem a led sem világít
(a gépre egy usb, két ps2-vel és monitor kábel segítségével, egy vga kimeneten keresztül csatlakozik) (a monitoron van 2 usb és 2 ps2 (+a 25 tűs csati) csati a talpában pedig hangszoró van amit külön lehet a gépre kötni)
[Szerkesztve] -
kovla
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is van most egy ilyan régi monitor.
Vettem hozzá egy ún. ''gender changer''-t, így rá tudom kötni a gépre, de nem működik!
Csak a led világít.
Érdekes, hogy nincs külön csatlakozója, hanem a vga-ról kap tápot (állítólag). Egyébként van rajta USB, meg egér, meg billentyűzet csatlakozó is.
Lehet, hogy ez a csatlakozó nem jó hozzá, hanem kábel kellene?
(A csatlakozó mindkét oldalán tű van (apa), de nem tudom, hogy 1 az 1-ben van e bekötve.) -
Rover623
félisten
-
xXxPongi
aktív tag
Írtam a problémám, bár nem fejtettem ki. 3soros csatija van, de az olyan mint a vga analog kimeneté, így nemtom kipróbálni, hogy működik-e egyáltalán.
(kiváncs vok lehet-e hozzá átalakítót venni, vagy ilyesmit. Aztán, meg ha valaki ilyesmivel foglalkozik akkor akár elvihetném hozzá, hogy esetleg megnézzük őket (és ha másnem, akkor a használható elemeitől megszabadulnék) -
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
Most két db van
Egyik:
[link]
másik:
a fene a másikon nincs semmi(nemtom megmutatni neten. Remélem majd sikerül)
Problémám:
nemtom kipróbálni őket mert nem ismerem (olyan a csatija mint a vga kimenetének)
Az se tuti, hogy jók-e, de ha van valaki aki ért hozzá, esetleg megjavíthatnánk, vagy eladnám (de akkor már másik fórum részbe tartozik a topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest