Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JbubiJ
csendes tag
behalt az op rendszerem. garancia pecsétem van ne mtudom szétszedni a gépet. bennt ne mcsinaljak meg az adatok lementését azt mondtak. nekem viszont azok kellnének. 1 partyciom van csak. van egy külső vinyom. valami op rendszert rá szeretnék rakni és be szeretnék bootolni vele a gépre h lementsem az adatokat a vinyorol és formázhassam. de pl ubuntut probaltam ami nem jött össze a telepítésnél mer a xreating virtual disks részeknél mindig megakad(de csak külső hdnel) xpt valamiért nem tok feltenni. és megprobaltam azt is h áthúztam a géprol a feltelepített ubuntut a külső vinyora de az vagy nem működik vagy nem látja valamiért a gépem a hddt pedig beallitottam onnan valo bootolásra. Kérlek segítsetek ha tudtok. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó SK Hynix PC801 2 TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0 x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest