Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok Van egy lapropom Acer Aspire es hiaba dugom be a windows usb-t nem indul el a telepites az F12 gomb megnyomasaval, nem is olvassa be. Hanem indul a windows ami rajta van a gepen alapbol. Belementem a biosba, ott a secure boot enableden van. Securytiba bele mentem ott be irtam jelszot 2x, de utana sem lehetett a secure boot ot kivalasztani hogy disabled legyen. Mit tegyek, hogy tudnam ujra rakni a gepet? UEFI-n van amugy.
-
fergabi65
újonc
Sziasztok! Egy Sony vaio sve171c11m notebook-om van. A windowst akartam újra installálni, ehhez a boot sorrendet meg kellett volna változtatnom. Az Assist gombbal bejutottam a Bios-ba, és sajnos megváltoztattam a Legacy módot UEFI-re. Azóta nem jutok el a boot menűig sem. HA megnyomom a POWER gombot, akkor sötét marad a kijelző, a ventillátort hallom menni, semmi egyebet nem csinál. Hogyan tudnék eljutni a Boot menüig?
-
efi99
őstag
Üdv.
Bootoláskor a gyártói logo pontosan 60mp-ig megmarad (3 mp helyett, erre is van állítva). Addig a BIOS-ba sem enged belépni, azonban úgy tűnik a gombnyomást érzékeli, mert 1 perc után belép (vagy bebootol rendben a Windows, ha nem nyomtam semmit). Hibajelzés nincs, minden rendben működik egyébként aztán. Bootsorrendnél 1. az SSD, Fast boot beállítva, de egyébként sem volt semmi elpiszkálva évek óta, idáig rendben ment. Win7.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robot fűnyírók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest