- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok Van egy lapropom Acer Aspire es hiaba dugom be a windows usb-t nem indul el a telepites az F12 gomb megnyomasaval, nem is olvassa be. Hanem indul a windows ami rajta van a gepen alapbol. Belementem a biosba, ott a secure boot enableden van. Securytiba bele mentem ott be irtam jelszot 2x, de utana sem lehetett a secure boot ot kivalasztani hogy disabled legyen. Mit tegyek, hogy tudnam ujra rakni a gepet? UEFI-n van amugy.
-
fergabi65
újonc
Sziasztok! Egy Sony vaio sve171c11m notebook-om van. A windowst akartam újra installálni, ehhez a boot sorrendet meg kellett volna változtatnom. Az Assist gombbal bejutottam a Bios-ba, és sajnos megváltoztattam a Legacy módot UEFI-re. Azóta nem jutok el a boot menűig sem. HA megnyomom a POWER gombot, akkor sötét marad a kijelző, a ventillátort hallom menni, semmi egyebet nem csinál. Hogyan tudnék eljutni a Boot menüig?
-
efi99
őstag
Üdv.
Bootoláskor a gyártói logo pontosan 60mp-ig megmarad (3 mp helyett, erre is van állítva). Addig a BIOS-ba sem enged belépni, azonban úgy tűnik a gombnyomást érzékeli, mert 1 perc után belép (vagy bebootol rendben a Windows, ha nem nyomtam semmit). Hibajelzés nincs, minden rendben működik egyébként aztán. Bootsorrendnél 1. az SSD, Fast boot beállítva, de egyébként sem volt semmi elpiszkálva évek óta, idáig rendben ment. Win7.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Android játékok topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest