- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fergabi65
friss újonc
Sziasztok! Egy Sony vaio sve171c11m notebook-om van. A windowst akartam újra installálni, ehhez a boot sorrendet meg kellett volna változtatnom. Az Assist gombbal bejutottam a Bios-ba, és sajnos megváltoztattam a Legacy módot UEFI-re. Azóta nem jutok el a boot menűig sem. HA megnyomom a POWER gombot, akkor sötét marad a kijelző, a ventillátort hallom menni, semmi egyebet nem csinál. Hogyan tudnék eljutni a Boot menüig?
-
efi99
őstag
Üdv.
Bootoláskor a gyártói logo pontosan 60mp-ig megmarad (3 mp helyett, erre is van állítva). Addig a BIOS-ba sem enged belépni, azonban úgy tűnik a gombnyomást érzékeli, mert 1 perc után belép (vagy bebootol rendben a Windows, ha nem nyomtam semmit). Hibajelzés nincs, minden rendben működik egyébként aztán. Bootsorrendnél 1. az SSD, Fast boot beállítva, de egyébként sem volt semmi elpiszkálva évek óta, idáig rendben ment. Win7.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Medence topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- TP-LINK routerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest