Hirdetés
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Köszi, királyság. Megmondom őszintén, legelőször ott néztem, hátha van szeró rá, de akkor még nem volt. Majd figyelem.
Peace Téged felvettelek.
Pedro78 Jól sejtem, hogy Te vettél fel tegnap steamen? Nyomhatjuk majd. Ha már a D4 season ennyire "jól" sikerült.
Amúgy tegnap mi is szoptunk 5-ösön, igaz csak 3an voltunk. Mintha többen jöttek volna és agresszívebben. Mi is faileltünk egy küldit.
Ha faileljük a küldit, akkor az előző progressek is elvesznek? Úgy értem, amikor 2-3 "lépcső" van és mindegyik lépcsőért kapunk medált. Tegnap fail volt a 3. lépcső, de közben a host pajtit ki is vágta a game, így most nem tudom, hogy ez a crash miatt volt vagy a fail miatt, de eltűnt a progress, lehetett előről kezdeni a sorozatot.Ezek a repülős genyák nagy g@cik.
Ráadásul amikor a "fáikat" akartuk elpusztítani bebugolt a hellbomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul amikor a "fáikat" akartuk elpusztítani bebugolt a hellbomb.