- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Azért nem annyira rossz a Co2, volt egy olyan tapasztalat a korgonnal, hogy 60x40x3 zártszelvényre rakosgattam a 20x20x2 futó oldalt. Egy oldalt megcsíptem co val beállítottam derékszögbe ha elment és másik oldal is megcsíp stb stb majd körbevarr. Ezt co2vel kezdtem közben kaptam próbára a corgont, és ha annyira felvettem a munkafeszt, hogy kilukasztottam a 20x20x2 akkor is többször jártam úgy, hogy a varrat úgy lejött a 40x60x3 ról, hogy látszott abba nem olvadt be. Pedig direkt a vastagra tartottam rá. Co2 vel amit rápöttyintettem azt sose lehetett így levakarni bicskával. A pötty maga lehet eltört ha sokat kellett tekergetni, de anyagról nem jött le. Gyakorlat nem volt sok vele mert a 3,7m3 palackból csúnyán fogyott a nyomás, 180 bárral kaptam hegesztettem vele kb fél max 1 métert és 160 bar maradt... A gépet is sokat kell csavargatni, hogy szépen dolgozzon, ugyan ahhoz a munkához 22 helyett csak 18 Volt, 6 helyett 9m/p drót, meg a reduktort is oda kellett állítani mert korgonból nem jött át rajta Co2 beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Tesla topik
- Kés topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Új Kukirin G2 + Táska 1 év garival
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP omen 17-w131ng bontva
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest