Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
makos0078 #2734 üzenetére
A pisztoly után és a kábel végénél a kábelkötözők együttesen már fogják annyira, hogy a gépig nem csavarodik a bowdenház. Onnan tudom, hogy a szelep kibontásakor is így "rugóként" viselkedett, pedig annak az új munkakábelnek nem volt a végén gép, amiből kibontottam.
Az új szeleppel nem ereszt (kop-kop) győzelem. Viszont maradt a régi gondom vele, ahogy teszteltem ismét megállapítottam, hogy a mikrokapcsoló előrébb van, mint a szelep. Így előbb kezdi tolni a huzalt, mint nyitni a gázt, ha nem a ravasz végét nyomom meg.
Ezt viszont a vastag kesztyűben nem érzem eléggé és emiatt a vége, hogy izomból húzom a ravasz közepét.
Az is lehet, hogy én nyomtam szét ezzel az első szelepben a membránt. Szóval kell egy vékonyabb kesztyű a jobb kezemre, amiben érzem a ravaszt és ez bosszantó, mert amúgy tök jó ez a kesztyű.
Semmi szükségem nem lenne másikra.Tervezői butaság, hogy a mikrokapcsolót meg lehet úgy nyomni, hogy a szelep nem vagy csak alig nyílt ki. A ravasz forgáspontjához közelebb kéne legyen a gáz, hogy mire a mikrokapcsolóhoz ér a ravasz műanyagja és ívet gyújt addigra már tuti nyomja a szelepet és kapjon elég védőgázt.
Ha lesz valaki aki mutat más féle pisztolyt szétszedve majd kiderül csereszavatos e más típussal, de lehet olcsóbb egy pár vékony kesztyű, mint a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest