Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz ngabor2 #583 üzenetére

:R

megtaláltam a gyártót. 55w-ot ad meg. inkább túlméretezem, legalább 1.5x-esen, és 8 db-ot rakatok, márha elfér...

40 centiset fogok venni, az utolsó 10 centi fel fog kanyarodni, 5 centis ívben, 90 fokban. ott lesz egy hőátadó lap, ami hatalmas, külső aluprofil bordáknak adja át a hőt. azt addig növelem, amíg nem érem el azt a menyiséget, amit már nem fűt el.

nincs véletlenül 8mmm-es felesleges eladód? én hüye módon belenyúltam találomra 6db. 3*200-ba, de nem tudom, minek.... (elvileg a procira elég lenne, de nem pilinckázok vele, pláne, hogy a procim már elmegy @2.8ghz@1.000v linx alatt, több óra után, <75 fokon, passzívban is...)

a 3mm-es szépen hajtható, kiváncsi lennék, a 8 mm-es hogyan viselkedik. mert ha óvatosan, lassú ívben nem tudom meghajtani, akkor bukta. és megint fölöslegesen berendelni nem szeretnék....
    tehát előbb egyet jól meghajtogatnék, extrém módon, széthajtogatnám, mit bír, nem kímélve. és utánna forróvízzel tesztelgetném kicsit. ha azt kibírja, akkor egy egyszeri 90 fokos hajlítást is valszeg...

a project lényege a fanless megoldás. így semmiylen ventit nem tűr a rendszer. gyakorlatilag +1 m-ről, teljes terhelésen, akusztikailag érzékelheteteln a 3db, kb. 500-on pörgő venti. (még kikapcsolt monitorok mellett is. most a 3 kijelző a fő zajforrás...). a cél nema zaj csökentése, mert az már szinte nincs. csak az elvet akarom megvalósítani, mitna kis gépnél már megtettem. de a gtx480 a medvéhez hasonlóan nem játék... :D

:R

ilyen bordák lesznek. (majd más méretűek kellenek, most ez van itthon, tesztelni jó lesz). ez 5 kiló, de szerintem könnyen kellhet 10-15 kiló is. a 20-szal szoktam poénkodni, de szerintem annyi már nem fog kelleni...

Új hozzászólás Aktív témák