Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
a Thermacore-nál úgy hajlítják a szinterezett rézcsövet, hogy rugót raknak a belsejébe a hajlítás idejére. Ezzel (nagyjából) megmarad az alakja, nem csökken a belső átmérő és a kapilláris anyag sem sérül annyira. Nem kell túlzásba vinni ezt a kapilláris dolgot, mert kis teljesítményű pipe-oknál nem _annyira_ fontos. Amikor káliummal töltött magnáziumcsövet csinálsz, akkor fontos, de azokat sokezer wattra tervezik, erőművekbe, reaktorokba

Szinterezést csináltatni kis hazánkban nem tudsz, én már végigtelefonáltam az összes céget. Mindenki műanyagot csinál, vagyis műanyagbevonatot fémre (festés/korrozióvédelem), fémmel nem dolgoznak. És ha dolgoznának, nem találsz mikrométer méretű válogatott rézport, amit odavihetsz, hogy ''ezt rakjátok bele ebbe a csőbe''.
Huzagolt csövet talán egyszerűbb szerezni, jól felszerelt klímás üzletekben érdeklődj.
Számold ki mennyi folyadék, mekkora csőben kell a procidhoz. Javaslom, hogy egyszerűen méretezd egy fix teljesítményre a csövet, ami az összes mai processzot ki tudná szolgálni, mondjuk 100W azzal könnyű számolni. A csöved átmérőjét vedd figyelembe, illetve a hosszát, a párolgási és kondenzációs zónák hosszát, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest