Hirdetés
Aktív témák
-
lanyoo
tag
válasz
The Sinner
üzenetére
Kézikönyv digitális formában sem a telepítő CD-n, sem a telepített játék könyvtárában nincsen. Asszem a játék hivatalos oldalán sem elérhető.
Ha megveszed a játékot, abban van egy elég részletes kézikönyv, de még ez sem terjed ki mindenre. Amúgy 5000 HUF.
Két nagyon hasznos link a játékhoz:
Index fórum igazi fanatikusokkal, és részletese leírt stratégiákkal, viszont elég hosszú: [L]http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9065869&na_order=[/L]
Részletes angol nyelvű leírás a játék működéséről: [L]http://hearts-of-iron.wargamer.com/articles.html[/L]
[Szerkesztve] -
The Sinner
csendes tag
És van valakinek esetleg magyar vagy angol nyelvű doksija hozzá?
Előre is köszi -
lanyoo
tag
Sajnos magyarított verzióhoz nincsen patch, anélkül pedig fagy.
Szállító repülőgépekhez egy tipp: a kézikönyv szerint nem mindegy, hogy a szállító gépekkel lépsz a szállítandó egységekhez, vagy fordítva.
Amúgy játszik még vele valaki. Én nemrég kezdtem, de már német segítséggel revansot vettem a trianoni békeszerződésért. Magyarország partjait már majdnem három tenger mossa :) Most azon vagyok, hogy Párizsból csináljak magyar falut.
Aztán majd játszok egy normálisat is.
Tippeket írhattok, hogy mit mire érdemes ráhajtani fejlesztésben, vagy gyártásban. -
Hausser
csendes tag
magyarosított verziohoz lehet e leszedni patch-et ma még válaszoltok?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Próbáltál már varázsolni?
Pl.: fekete mágia? -
Sidaries
őstag
Nem tudom hányan ismerik ezt a progit. Én személy szerint nagyon szeretem, de van egy problémám. Hogyan lehet egységeket felrakni repülőkre? Csak ejtőernyősöket lehet vagy szimpla egységeket is. Hogyan?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest