Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Scrake^;DD #67488 üzenetére

    Egyébiránt egy all-in deck: vagy megoldod, vagy nem. Dirty Rat mellesleg eléggé beteheti a kulcsot, a deck fele spell, nagy a valószínűsége, hogy csak a bounce-olt minion lesz a kezében Ferryfish vagy panda után.

    Ha már rogue, belelestem Savjz Sherazinos miracle deckjébe. Na az már next level Hearthstone :Y Gyorsan elővettem a kalkulátort, hogy mi hiányzik: Sherazin, Shaku, Xaril. Hm... és Swashburglar (meg Arcane Golem, az a mirrorjában volt) Karazhan miatt. Thalnos és Malygod mondjuk akad.

    Mellesleg srácok, észrevesszük, hogy mennyire lesajnálta mindenki a rogue-t, erre most van két verziója miracle-re és 2-3 életképes verzió quest rogue-ra? :DDD Most is temettük, de már tényleg ott van a szeren. Jade rogue nem volt az igazi, volt egy érdekes (de nem kompetitív) DR Reno rogue a miracle-n kívül, de ennyi.

    Bezzeg paladin. Talán pont Savjz játszott egy elementalos control palával (nincs class elemental, btw), azt majd meglesem. De a tempo jellegű swarm is bejön, Kaleidodin az a baj, hogy all-in. Legnagyobb countere meg pont a infinite fireball opciós quest mage, ami ellen sok deck nem tud mit kezdeni.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák