- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
addikt
válasz Hallazeal #68563 üzenetére
Lehet, hogy valami elkerüli a figyelmem, de ez egészen pontosan mitől is verseny? Teljesen ugyanaz, mint az aréna, ugyanúgy max. 12 winig, illetve 3 lossig megy, annyi a különbség, hogy nem 150 gold, hanem 1000 a nevezési díj, és magad állítod össze a paklit a meglévő lapjaid közül, nem az arénás "discover" módszerrel.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
sagem
addikt
válasz Hallazeal #68563 üzenetére
Szerintem lényegében ugyanazt mondjátok, csak más-más megközelítéssel álltok a dologhoz, de én úgy látom, hogy abban egyetértés van, hogy nem az a cél, hogy mindenki jól járjon/induljon
Nekem egyébként nincs bajom a dologgal, annyiban nem örülök neki, hogy ilyenkor nincs normál brawl, ami egyrészt ugye free pack, másrészt nekem sokszor ott egyszerűbb (vagy legalábbis változatosabb) küldetéseket darálnom.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla