-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuha
aktív tag
válasz
Vasinger! #58103 üzenetére
Nem érdemes. Sztem hangulatos játszani wildot néha, előbb-utóbb neked is megjön a kedved hozzá.
Plusz tavern brawlhoz és adventureok-höz is jók a lapok.
Ha egy kis gyűjtői szenvedély is lenne benned, ez a kérdés fel sem merülneVagy annyira sok lego hiányzik? Nem tudsz azokkal a deckekkel játszani, amikkel szeretnél? (Azt érdemes szem előtt tartani, hogy decket craftolnuk, nem kártyákat.)
Én egyébként az adventure-öket és az 50 pakkos kieg preordereket kp-ból veszem (ez évente nem egy nagy összeg, most 30k HUF), és iszonyat nagyot dob a lapkészleten.
Ergo szerintem legalább az adventure-öket érdemes megvenni kp-ból, tényleg sokat dob a játékon. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Vasinger! #58103 üzenetére
én csak GVG-t törtem, és onnan is csak úgy, hogy maradt mindenből, mondjuk én pl. pont játszok wildot is. meg majorhomo ment még a darálóba, mikor kellett valamit gyártani nemrég. ha amúgy nagyon hiányos a készlet, jó ötlet lehet standarda koncentrálni, most az az egy-két brawl, ahová kell paklit csinálni, meglehet enélkül is.
de csak akkor kezdj törni, ha már megvan, hogy mit akarsz gyártani. és mindjárt új kieg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest