Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
xavix13 #13449 üzenetére
na, én pont ezt csináltam, minden herot felvittem 10-es szintre, experteket megvertem, az aranyat elarénáztam, persze nagyon gyalázatos módon vertek rommá, ahogy az sejthető is volt előre. bontottam pár packot, ami ugye ezekből összejött, de lapjaim szinte semmihez sem voltak, meg így már aranyam sem és ami a legrosszabb, hogy az arénában megismert lapok ugye nem voltak meg, hiába láttam a szinergiát, nem tudtam beépíteni a paklikba.
a warrior control meg az egyik legdrágább pakli a nagy lények miatt, ahhoz képest tényleg olcsó, de ha nekem kellett volna megcsinálni ugyanezt nulláról, úgy, hogy közben nem török be mindent, ami nem pont ehhez kell, az legalábbis hetekben mérhető, úgyhogy vettem 40 packot és még abból sem tudtam volna ezt összerakni, pl. az említett lightning storm miatt, amit nem is nagyon lehet helyettesíteni. akkora mákja meg nem lehet mindenkinek, hogy pont ahhoz a kaszthoz kapjon lapokat, amit játszani szeretne.
ettől függetlenül a kezdeményezés szépen mutatja, hogy nem tudod megvenni a győzelmet pénzért, ha jobb vagy és van egy valag időd, fizetés nélkül is lehetsz legend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- gerner1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Autós topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest