Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz xavix13 #13449 üzenetére

    na, én pont ezt csináltam, minden herot felvittem 10-es szintre, experteket megvertem, az aranyat elarénáztam, persze nagyon gyalázatos módon vertek rommá, ahogy az sejthető is volt előre. bontottam pár packot, ami ugye ezekből összejött, de lapjaim szinte semmihez sem voltak, meg így már aranyam sem és ami a legrosszabb, hogy az arénában megismert lapok ugye nem voltak meg, hiába láttam a szinergiát, nem tudtam beépíteni a paklikba.

    a warrior control meg az egyik legdrágább pakli a nagy lények miatt, ahhoz képest tényleg olcsó, de ha nekem kellett volna megcsinálni ugyanezt nulláról, úgy, hogy közben nem török be mindent, ami nem pont ehhez kell, az legalábbis hetekben mérhető, úgyhogy vettem 40 packot és még abból sem tudtam volna ezt összerakni, pl. az említett lightning storm miatt, amit nem is nagyon lehet helyettesíteni. akkora mákja meg nem lehet mindenkinek, hogy pont ahhoz a kaszthoz kapjon lapokat, amit játszani szeretne.

    ettől függetlenül a kezdeményezés szépen mutatja, hogy nem tudod megvenni a győzelmet pénzért, ha jobb vagy és van egy valag időd, fizetés nélkül is lehetsz legend.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák