- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
fogtunder #64978 üzenetére
Azt hiszem sikerült megcsinálni az appal ezt a valamit. Itt van a link.
-
szupermacs
veterán
válasz
fogtunder #64933 üzenetére
Freemium a Candy Crush is, pedig ott sem kell vásárolnod. Amite te gondolsz, az a trial verzió, ahol ki kell fizetned a játék árát, hogy játszhass tovább. Még nem találkoztam olyan freemium játékkal, ahol egy idő után mindenképp fizetned kell, hogy tovább mehess. Minden ilyen játék grindfestbe megy át, hogy tolhasd tovább.
-
szupermacs
veterán
válasz
fogtunder #64929 üzenetére
Win nélkül nincs gold. Gold nélkül nimcs aréna, gold nélkül nincs pakli, ha jól tudom. Persze practice meccseken és casualokon lehet stagnálni és ezt tolni a végtelenségig, viszont annak meg nincs értelme. Mintha egy demot tolnál újra, meg újra, meg újra... tavernt elérni a 20-as szint miatt nem túl könnyű, fogalmam sincs, hogy mit lehet ott nyerni. Gondolom paklit vagy goldot.
De ha azt nézzük, itt nem azért fizetsz, hogy hamarabb fel legyenek építve a házaid, hanem azért, hogy lapjaid legyenek, vagy arénázhass. Ez már kimeríti a freemium fogalmát. -
szupermacs
veterán
válasz
fogtunder #64927 üzenetére
Fogalmam sincs, talán két legendary volt. Egyet vettem goldból a hétvégén, másik két paklim meg volt már nem tudom, talán küldi után. Azokra nem emlékszem, rég volt.
Nem tudom, hogy miért nem esik bele a freemium kategóriába, szerintem teljesen megegyezik minden része az ilyen típusú játékokkal. Lehet mondani, hogy f2p játékosok is elérik a Legendary rankot, de ez annyira kis százalék, hogy felejthető. -
vendingo
veterán
válasz
fogtunder #64769 üzenetére
Köszi
Nem vagyok nagy játékos, többnyire buszon, wc-n játszok.
Szerintem nyomok egy mass-t, elvileg még soha nem törtem be egy lapot se, szóval lesz miből craftolni párat.
Én nem figyelem az eseményeket, hogy mit nerfelnek, mit hoz a jövő, mi volt a múltban, simán csak elütöm vele az időt.Ha legyártom ragnarost, akkor automatikusan visszakapom majd a dustot?
Azure drake van pár, sokat használom mage-el. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
fogtunder #64669 üzenetére
Én befejeztem a régebbi draftomat ott így az újulástól számolva 0-2, mentem mégegy 0-2-t amit retire-öltem, aztán Rogue meg 8-3 lett. Most meg összeraktam egy brutál erős Priest paklit, de már ott is van egy vereségem.
Hunter lapos questet melyik paklival a legkevésbé nem-érdemes lenyomni?
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #64564 üzenetére
Lehet, hála istennek... Onnan csináltam, mert így csak 12,5k androidról.
Nem tudom Mean streetsnél mit variáltak... Sem Cardback nem járt és csak a kliensből engedték, kb. semmi értelme nemvolt. Így androidról viszont megérős biznisz, mert 10 pack ingyen van a sima 40 packhoz képest (annyit szoktam venni).Egyébként kíváncsi vagyok mire lesz majd elég a nyitásom. Most van 4900 gold + 16600 Dust. Addigra kb. reálisan nézve 6,5-7k gold lesz meg 1 picivel több dust. Az új legendes rendszer boríthatja a dolgokat, azért remélem nem kell túl sokat még mellé venni (max egy 40-es adag még belefér), mert a következőre megint lehet majd azonnal spórolni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fogtunder #64457 üzenetére
Mert ugye volt ahol a spell dmg volt ahol a laphúzás kellett. Ha kiveszik nem kevés baj lesz. Hiszen sok deckben nemigazán van laphúzás (oda régen is jó volt a drake).
Lehet mondani, hogy ott a lotus meg egyéb zsákos fesek. De hagyjuk már ezeket az rhgjesus lapokat.
Túl azon, hogy annó mindenfajta deckkel lehetett játszani nem volt rng fiesta.
Most meg van a rák. Oszt viszont lángos. -
KaraDani
addikt
-
micafighter
nagyúr
válasz
fogtunder #64151 üzenetére
Igen, az egyébként jó lap, de ha 2 van a kezedben kb halott lapból 1et szoktam pakliba rakni, pl devolvebol is.
Nyilván így kisebb az esély felhuzni, de nem fog ilyen szinten beszivatni téged, kb 15 meccset játszottam a devolveos midrange/aggro shamanommal, kb 5x húztam fel a devolveot és mindig value volt
1-2 dropok ellen is öröm nézni, akár hogy a 3/2-ből 1/1 whisp lesz, vagy a 3/4böl lesz egy 1/2
Mondjuk nyilván ez kicsi minta
-
Bazsi1987
őstag
válasz
fogtunder #64134 üzenetére
Nem akarok veszekedni én tudok normálisan írni pedig erre a kommentre tudnék reagálni szép cífrát.. 😁 Ehhez a játékhoz nem kell diploma aki nem tanulja meg az adott paklit kb 100-200 mecs után mikor mit kell tenni alap szinten ott gond van azért. Nekem sajnos nincs időm napi 10 órát játszani nem ebből élek plusz nem is fogok, van családom szóval nekem a gyors körökre van szükségem és gondolom ebből a topicba nem csak én vagyok így vagy a világon😊 plusz mi motiváljon a fél órás körökre ha kikapok és semmi minimális jutalom...
-
válasz
fogtunder #63894 üzenetére
és mindenki aki a telefonos dologgal kapcsolatban írt:
Most újratelepítés után megállt 2GB-nál a játék, szóval sikerült spórolni 1 csigabájt helyet, de tréfás, hogy a játék így is többet foglal mint a pc-s változat. Meglepett, hogy megváltozott a játék telepítése google playről, először egy 100MB méretű appot szedett le a telefon és indításnál töltötte le a többit, régen egybe lehúzott sok száz megabájtot és telepítés után jöhetett egyből a játék.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #63719 üzenetére
Azért érdemes visszanézni magunkat is, azért az "aranysárkányos hős" se volt semmi... Első HSZem igaz még closed betából nem 2015ből. Meg akkor azt hittem a golden jobb mint a "csak bronz"
(#63726) Man0gatya Mit számít, ha 2015ben csaló játéknak nevezed ha valaki kirak a deckből egy lényt, mert nem ismerted a lapokat? A játékismeretről volt szó nem hogy ki mennyi ideje PH!zik. Ergo akkoriban kezdhetted.
-
Man0gatya
aktív tag
válasz
fogtunder #63705 üzenetére
Release környékén mennyi játékost közt volt top játékos meg most mit csinál? Kb. akkor ismerkedett a mostani játékosok java a játékkal vagy nem is ismerte. Tudod a jó játékos nem ez ez alapján valaki hogy egy minimális játékos bázisban elért valamit Thijs jó játékos mert ő most jó nem a játék elején volt az akkor lehet még azt sem tudta mi az hearststone.
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #63450 üzenetére
Yogg in 2017
Nem is értem az ilyen játékosokat. Annyira nevetséges, hogy amikor énis aggro-val felmentem játszani csak techelt control warrior és reno mage-ek (meg nyilván mirror) jött. Amikor elmentem Reno-zni, meg jöttek az ultra greedy control paklik, amiben 3-4 9-es drop van. Fizikai képtelenség túlélni velük 4 körnél tovább bármilyen shamant, de ezek szerint nekik mégis sikerült valahogy.
-
salaam
senior tag
válasz
fogtunder #63286 üzenetére
Miracle freeze mage. Ha valakit érdekel
-
tomazin
veterán
válasz
fogtunder #63226 üzenetére
De ha van olyan ami mindent elver, akkor mindenki azzal menne nem?
Felhúzza-e a renot vagy sem kérdéskör: facehunter ellen is az volt a kérdés, hogy sikerült-e felhúznod ellene az early gamed vagy sem. Ok az nem 1 lap volt, de renonál is egy csomó lap arra van, hogy nyújtsad meccset, hogy fel tudd húzni a pakliból.
-
saen
veterán
válasz
fogtunder #63208 üzenetére
Engem nem annyira zavar ha szart kapok, csak ne legyen meg
Szeretem ha minden lap megvan, csak költeni nem akarok rá. Ha választani lehetne akkor Dragonfire potion lenne a választott, abból egy sincs és jó lap, de erre azért elég kicsi az esély. Viszont ha a harmadik golden twisting nether-t kapnám akkor azért morci lennék.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #63133 üzenetére
azért 4 loss után jött egy yustice. [link] 7-es fatigue és slowrollol. Sima dragonpap volt de szarul játszott, pedig lopott Renot, Yserából jókat szerzett én nem, stb. Még a Brannos Kazakus is 2 fost adott. Egyik ami támaszott, 1/4 és 1/3, Nefából kaptam 2 Mindgamest, amiből kaptam tőle egy 2/1et és egy 1/3at. Igazi Clown Fiesta volt.
Btw előző rugó úgy is nyert hogy Rattal Leeroyt kaptam ki, és később full boardjánál 2 Ambush jött és tudtam 2ről Renozni, de mivel aoe nem volt, így is meszeltek.
Ma eddig 6 meccsből 0 aggro.
-
micafighter
nagyúr
válasz
fogtunder #62833 üzenetére
Én már egy ideje elengedtem a ladder eredményt és nem görcsölök rá. Kizárolag rankeden játszok továbbra is de nem érdekel a rang és azzal játszok mindig amivel kedvem van
Kevesebb free dustot tudok kiszedni a játékból mint a grindelök, de lehet jobban élvezem a játékot
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #62833 üzenetére
Ezért nem rankedezek.
Havi 400 dust a golden epic miatt pont nemér nekem annyit, hogy stresszeljem magam a sok pirate deck között high ladderen. Nyilván aki F2P módban tolja, annak ezek fontos dolgok.
Egyébként ki, hogy áll a gold és dust gyűjtögetéssel ?
Én most járok 1900 gold 13500 dust-nál. Kérdéses, hogy mikor jön ki a kieg, de ha csak májusban jön, mind az old gods, akkor addigra sanszos, hogy meglesz a 10k.
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #62822 üzenetére
Ezek bár jó ötletek (sőt, szerintem egy legendnek max rank 5-ig kellene visszaesnie) , de pont nem oldják meg a rank 20-on farmolók problémáját. Ezzel annyit lehetne tenni, hogy a portréba csak a rank 15 fölötti győzelmek számítanak (persze akkor meg rank 15-ön gyűlne a nép), de ez már kevésbé érintené az abszolút kezdőket.
-
balisz
senior tag
válasz
fogtunder #62814 üzenetére
Én azokat a játékosokat nem értem egyáltalán, akik ténylegesen rank 20-on nyomják a full (Patches, Gromash, Deathwing, stb...) pirate Warrior-al, mégis kikapnak egy f2p C'thun Priest-től... Ellenfelem elnyomta az execute-okat egy 3/3 és 4/1-es minion-ra. Ezt így hogy? Megveszi az összes Adventure-t és mellé több száz pakkot, anélkül, hogy játszani is tudna? Minek? És ugye aki meg ténylegesen kezdőként próbálkozna, annak aligha van esélye, mert rank 20-tól már ömlenek a meta deck-ek, vagy a farmolók, vagy pedig az esztelenül a játékba pénzt beleöntők miatt. Remélem tényleg alaposan át fogják szabni a ladder rendszert, mert ez így egy új játékosnak nagy kupac kaki, megértem miért panaszkodnak ennyien.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #62765 üzenetére
Legjobb mikor valaki csinál valami hatalmas marhaságot, misplayt, mondok egy Well Playedet és megköszöni. Low rankon van ez, szerintem nem esik le nekik...
Feljebb az emotok 99%-a BM.
Ha már emote: Morglnál hiba, hogy az Oops az "Curses!", ami nem jön át (Mint egy "That was a mistake")... (szintén ellenfél hibáikor szoktam használni)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
fogtunder #62757 üzenetére
Duelystben viszont imádtam az emote-okat. Valahogy nem triggerelt, csak ha már alapból ideges voltam (de akkor egy rámszáló légy is triggerel). Gwentben semmi emote nincs még, ami talán nem is baj. Ott van egy GG gomb meccsek végén amit ha megnyomsz, akkor a másik kap 5goldot, vagy 5 dustot. Na az a BM, ha azt nem nyomod meg.
De amúgy HS-ben sincs akkora bajom vele. Azt sajnálom, hogy nem lehet vele a BM-en kívül dolgokat kifejezni. Mikor elkezdtem tök komolyan gondoltam a well played-et, meg az sorry-t stb. Most meg már csak az oops maradt, mint őszinte opció, de még az is BM-nek tűnik, ha az ellenfél nem tudja miért emote-oltam.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
fogtunder #62642 üzenetére
Igen a mai NA vs CN-en is látszott ahogy a kis ferdeszeműek csak kikapni tudtak Dragon Priestel,igen mesélj még pls
+Az egyik NA-s arc nyomott egy olyat interjúban hogy "egy kalap sz.r ami most van a HSben"
(y)
@fogtunder mert dragon priestel aztan annyit lehet húzni a kis 1/3asadat 0manabol leszedik
azert palanal ott a húzok addig mig annyi lapom nincs mint enemynel+2draw és -1cost/dead minion hát nagyon rosz neki tényleg
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #62591 üzenetére
Control és fatigue ellen jade druiddal kell menni, sok sikert a control deckeknek!
amivel megyek abban dupla Feral, Claw, War és Behemoth. Nem olyan rossz a face deckek ellen az arányom.
Kanczy - mert elszoksz a saját paklidtól. Meg úgyse kaphatsz csak rossz matchupot. Ha cserélgetsz akkor igen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
fogtunder #62518 üzenetére
Duelystet is imádtam az elején, első szezonomban rank 5-re feljutottam saját paklival (ráadásul nem is csak egy paklit használtam). Aztán következő szezonban elkezdtem elvárásokat felállítani magammal szemben, meg nerfeltek egy csomó olcsó lapot amiket használtam (konkrétan a használt lapjaim felét
lehet meg is van miért éreztem magam úgy, mint a tháuzand digrí nájf). Az sem segített, hogy tudtam, hogy pár hónapig esélytelen, hogy rank 5 fölé jussak. Második hónapban már elegem lett és jöttem vissza HS-ezni. Viszont akkor legalább motivált a HS megint pár hétig.
Még mindig a Gwentnek van a legnagyobb létjogosultsága a HS mellett, mert annyival másabb. Meg a lore is jó.
-
saen
veterán
válasz
fogtunder #62451 üzenetére
Én ma paladin questet kaptam, lekraftoltam az új legendet aztán összeraktam 3 decket. Elkezdtem a buffolóssal játszani és tök élveztem. 3-0-lal kezdtem, igaz a vége 5-4 lett, de így is nagyon élveztem. A bukták nagy része igen szoros volt, szóval némileg jobb játékkal kompenzálható szerintem.
Nem feltétlen kell csak meta deckkel menni és akkor izgalmas. -
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #62442 üzenetére
Semennyit
Amikor még 9 win volt a max, akkor mentem egy 9 wint, de a 12 wines időszakban talán 2-t draftoltam.
A leírtakkal egyetértek: a drafton és a rewardon is alakítani kellene, bár nekem időhiány miatt valószínűleg ez sem hozná meg a kedvem az arénához.
Egyébként most már kíváncsi lennék egy konkrét win listára a legjobbaktól (nem csak az átlagra), és így arra is, hogy mennyi gold befektetésre mennyi rewardot kaptak.
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #62445 üzenetére
Én 6 win-nél teljesen jogosnak tartanám a golden rare-ek osztogatását. Az kb. fair lenne hosszú távon is. Tekintve, hogy ahogy beszéltük is az átlagos win szám 7. 12-nél járhatna sima legendary...
De ehhez túlságosan smucig cég a Blizzard. Vagy ahogy már korábban felmerült, ha nyitsz 1 legendary-t 1x tudd reroll-olni, hogy olyan is lehessen ami még nincs meg. Hamár nem lehet lapokat cserélgetni, akkor ezt bevezethetnék. Mert ezzel tényleg mindenki jól járna. Az új playerek is és a régi játékosok is... Csakhát... nyilván nem folynának be a dollármilliók.
-
h3lios
addikt
válasz
fogtunder #62442 üzenetére
Annó Brode-al volt 1 interjú ahol kérdezték, hogy miért nem veszik ki a common lapokat. Erre az volt a válasz, hogy jobban járnak vele az új játékosok, mintha elhanyagolható mennyiségű dustot kapnának helyette. Arra már nem tértek ki, hogy miért nem tudnak több goldot adni...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
fogtunder #62415 üzenetére
vannak, voltak listek ahol volt bent mindkettő a biztosabb SP bónusz miatt fegyverre, portálra. De ja, legjobb a Thalnos ha van, a laphúzás NAGYON fontos.
Más: mennyire is egyhangú a meta már megint. Kétpólusú. [link] tldr: rank5től kettő fajita deck van csak: nagyon greedy Reno deckek, illetve nagyon agressziv, semmit se körbejátszó face-agro deckek. Más szinte nem (dragonpap vagy jade druid, pedig utóbbi renok ellen eléggé erős, agró ellen nem túl esélyes általában)
-
arni1
aktív tag
válasz
fogtunder #62356 üzenetére
igen ezen töprengtem én is. Rend megvan még (bár a szívemhez nőtt, szoktunk hs bajnokságot rendezni és most az ősszel egy kibler féle dragon paladinban rend meglepte párszor az ellenfelet amikor bedaráltam lategameben egy legendjét. Nyilván egy deckben sem volt, de funnak tökéletes volt, ugyhogy akkor lehet őt betöröm). Illetve ezek vannak még: feugen, stalagg, rafaam amiket nem nagyon látok. Wild szettem sem akarom nagyon megcsorbítani, vannak hiányosságok de a rotát legalább meg akarom várni vele.
Illetve van pár arany rare lapom amiket be tudok törni, de az aranyat drága visszakraftolni ha egyszer odáig jutok, hogy minden megvan.
-
arni1
aktív tag
válasz
fogtunder #62354 üzenetére
aya blackpaw hiányzik, nem sikerült nyitni, shaman deckből hiányzik amit nemrég linkeltek+ladderen is sűrűn találkozok vele és eléggé meg szokott f*ngatni. Illetve a jade druidot is kipróbálnám, bár ott fandral is hiányzik, viszont (lehet csak én látom rosszul) ő nem nagyon éli meg a következő kört (2 innervate turn 1 esetében value de az meg ugye 100-ból 1x jön ki). Szóval nagyon nem tudom, te törnéd?
-
AsakuraDave
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest