Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• salaam

senior tag

Pavel idén volt két versenyen Kínában (január 24-25, de onnan még átmentek a másikra, szóval ez nem egy kétnapos kis túra volt), részt vett a Kinguinos versenyen, a prelimen, volt két hetet Réunionon az Arma csapattal, utána Austinban az SSXW-n és onnan repült a Bahamákra. Tehát amikor azt mondja, hogy nem igazán volt ideje készülni, az nem azt jelenti, hogy semmit nem csinált, hanem azt, hogy közben tizenkét másik dologra készült.

*ez mind megtalálható a twitterjén, nem ördöngös dolog.

szerk.: micafighter: Két havonta előkerülnek ezek a dolgok, én már szörnyen unom, hogy mi a sport, meg mi nem, meg miért esport, meg miért nem. Én csak leírtam, hogy mit jelent a készülés annak, aki nem tudja.
    Nagyon szeretem Lifecoachot és no offense, nem rád értem, de kicsit már unalmas, hogy minden létező fórumon szembejön, hogy ő is megmondta, rngstone, blablabla, nem is kell skill. Aztán meg kiderül, hogy az idézgetőknek még a r10 sem lesz meg minden hónapban, de ők megmondják, hogy ez a játék gyenge.

Új hozzászólás Aktív témák