Új hozzászólás Aktív témák
-
koti
tag
Szia Rick4!
Nagyon köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat. Végignéztem az ajánlott lehetőségeket. Azt hiszem a LAN-kábeles lesz a jobb megoldás. (az első verzióhoz biztosan kellene az erősítő+ a 20 méter HDMi kábel) A LAN-os olcsóbb lehet és könnyebben elvezethető a kábel is. Ismertem korábbról, de akkor még 70-80 eFt volt az ára. Akkor elvetettem emiatt.
Még egy kérdés lenne a LAN kábel bekötésének pontjait nem tudod véletlenül?Nagyon köszi újra!
-
Rick4
félisten
15-20m egy normális optikai hdmi-vel el fog meni, a sima rézkábelessel 15m körül gond lesz, oda minimum erősítő fog kelleni, első körben próbálj egy ilyet: [link] , ha nem jó, visszaviszed, és kész, de ha nem megy, akkor már jobban jártsz egy hdmi- lan kábel átalakítóval a kameránál, elvezeted a lan kábelt, máajd a projektor előtt egyugyanilyen a lan kábelből visszaalakít hdmi-vé, ezzel típustól függően akár a 80-100m távolság se gond. Pl ez itt tökéletes: [link]
-
koti
tag
Egy kis FHD kamera képét kellene egy projektoros kivetítőre vinnem. Mini Hdmi a kimenete és a projektoré normál Hdmi. A kérdés 20-25 méter távolságra elvihető-e a jele HDMI kábellel? Működhet-e ez a rendszer? Van erre valami tapasztalat?
Addig nem szeretnék venni ilyen hosszú HDMi kábelt. Köszönöm a választ. -
gigollo
tag
Sziasztok,
Van egy 1 HDMI portos laptopom, és olyan kütyüt keresek hdmi splittert vagy bármit, amivel 2 darab monitort tudok ebbe az 1 portba vezetni, és a monitorokat extended módba használni. Vettem egy olcsó megoldás ami csak mirrorolni tudja de ez nem jó. Függetlenül akarnám használni a 2 monitort egymástól az egyiken ilyen ablak a másikon olyan ablak fusson. Tudtok terméket ajánlani, linkelni amivel ezt meglehet oldani ha létezik ilyen egyáltalán?
Köszi a válaszokat
-
_seth_
veterán
Lenovo ideapad s340 notira szeretnek két monitort rákötni, hdmi kimenet van a notin, letezik olyan splitter vagy más eszkoz amit az 1db hdmi csatlakozóra kötve két monitort tudok használni? Mindezt úgy, hogy a két kép kiterjesztve legyen és ne klónozva, ha közben nincs kép a notin az sem baj. 1920x1200-as a két monitor. A notin van USB-c de USB-c display PORT adapterrel nem csatlakozik.
-
jeni
félisten
DP kábel esetén mit jelent,hogy kétoldalas végződés?
Az egyoldalashoz képest miben különbözik? -
Moho.Jojo
csendes tag
Sziasztok urak, és hölgyek!
2 terméket keresek, csak sajnos nem igazán értek hozzá ebben kérem a segítséget valakitől.
1:Adott egy maximus 7 hero alaplap.Ebbe ugyebár be van dugva a fejhallgató.3.5mm Jack. Viszont nekem van egy házimozin és az is teljesen minden bemenet be be van dugva viszont egyetlen egy nincs a zöld. Mert ott a fejhallgató Jack dugó van bedugva. Mikor nem a fejhallgatón akarom hallgatni a zenét hanem például a házimozival, akkor ki kell húznom a fejhallgatót és be kell dugni a házimozit.Erre szeretnék egy olyan megoldást találni hogy mindkettő egyben menetben legyen bedugva viszont a ne egyszerre szóljon hanem én tudjam választani hogy most házimozi vagy fejhallgató.
2: Adott egy ASUS rog 2070 rtx videokártya.Ugye már ebbe egy darab HDMI és egy darab displayport van.A displayport az egyik monitorom a HDMI pedig a másodlagos monitor.Viszont adott egy TV ami ugyanúgy HDMI kábel al van ellátva.Hogyha az adott filmet TV n akarom nézni akkor ugyanúgy ki kell húznom a másodlagos monitor és annak a helyében kell bedugni a Tv HDMI kábelét. Szeretnék erre is egy olyan megoldást találni hogy a videó kártyából kettő darab HDMI csatlakozó jöjjön ki és tudjam vezérelni hogy a monitor képét akarom nézni vagy a tv képét. Tehát egy ilyen elosztó szeretnék amit a videó kártyába kell bedugni és utána abba az elosztóba a monitort illetve a tévét és ne egyszerre nézzem hanem tudjam válogatni.Köszönöm szépen hogyha foglalkoznak ezzel és link formájában elküldik azt a terméket ami arany középút. -
Mezga Aladár
veterán
Sziasztok!
Volna egy problémám.
Adott 2 db. Nvidia Shield 2019 lejátszó, 2 db. Panasonic plazma tv, 2 db t-home TV box és egy darab Delock 4k hdmi extractor. Ha bármilyen verzióban összedugom a cuccot úgy, hogy a Delock 4k hdmi extractor be van kötve akkor csak az első bekapcsolásos működik, a második bekapcsolásnál (távirányítóval történő bekapcsolás) az audió kimeneten néma csend.
Van valakinek ötlete, hogyan lehet ezt megoldani. -
NorbixD
tag
Sziasztok
Van egy Lenovo P27 monitorom. Ez a monitor képes HDMI, DisplayPort és USB-C keresztül is videó jelet fogadni. Ez melett van rajta egy USB hub 4 darab klasszikus USB-A portal.
Egy új laptoppal nagyon kényelmes a használata mivel ezen az egy USB-C porton keresztül minden (kép, hang, USB) átmegy és még tölti is a laptopot. Tényleg innovatív, nagyon tetszik ez. Gyakorlatilag egy dokkolóként funkcionál. Jó sok vezeték elhagyható így.
Viszont ha asztali géphez kötöm már messze nem ez a helyzet. Mivel én még nem láttam olyan grafikus kártyát ami rendelkezik USB-C kimenettel így vagy DisplayPorton vagy HDMIn keresztül vagyok kénytelen haszálni. Viszont ebben az esetben az USB csatlakozó nem megy át. Így két vezetékkel még egy USB-C csatival is össze kell kötnöm a gépet és a monitort hogy minden működjön rajta. Nekem ez egy kicsit fura megoldásnak tűnik, nem is értem, hogyhogy erre nem gondolnak/gondoltak a szabvány megalkotói. Pedig bőven elég lenne egy alacsony adatáeresztő képességű rész a HDMIn vagy DisplayPorton belül, mindössze az egérre és billentyűzetre, stb. Pedig elméletileg ezt a DisplayPort tudja is.
-
Jolly-Joker
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy volna egy úgynevezett "kocsma" plazma tv-m. Kültéri vasdarab. Van rajta DVI, VGA, RCA (in, out put) compozit, Scart, AV, s-video be és kimenetek.
Na most van nekem egy Mi tv stick -em ami persze HDMI csatlakozós. Van egy HDMI DVI átalakítóm, ezzel be is üzemeltem, viszont a DVI mint tudjuk nem visz át hangot. Valahogy a bemenet előtt a HDMI kábelt meg tudnám e csapolni mondjuk egy RCA piros -fehér kábellel, hogy hangot tudjak egy házimoziba csalni? Vagy milyen megoldás lehetne még? Köszönöm. -
Bgray
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Nem találtam sehol egybe 10 méteres micro hdmi - hdmi kábelt.
Fényképezőgép lenne összecsatlakoztatva egy elgato Cam Link el. Ami a gépbe csatlakozik USB 3.0 án keresztül. Szerintetek szükség van jelerősítő modulra, vagy elég vennem egy 10 méteres HDMI kábelt és hozzá egy átalakítót?Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok Kábel Szakértők!
A hangkártya USB C audio kimenetét kötném össze egy soundbar HDMI ARC bemenetével, ezzel a kábellel. Működni fog szerintetek?
Köszönöm szépen!
-
kabi79
csendes tag
Sziasztok!
Asztali PC-m Gigabyte nvidia kártyájára monitor mellé hdmi-n rá van kötve a Samsung tv-m is. Kb 2 hete a win 10 nem érzékeli a tv-t, nem lehet kiválasztani a kijelző beállításoknál.
Tünetek, eddig megpróbált dolgok:
1. win 10 kijelző beállításoknál az érzékelés gombra nyomva nem történik semmi
2. win+p kombóra se a duplikálás se a kiterjesztés nem oldja meg a problémát
3. nvidia vezérlőpultban a több megjelenítő beállításoknál a szigorú megjelenítőészlelés sem segít
4. visszaraktam egy jóval korábbi nvidia illesztőprogramot tiszta telepítéssel, nem segített
5. tv érzékeli, hogy a hdmi kábel be van dugva, source-okból kiválasztható a port, csak jel nem jön rajta
6. hdmi kábel rendben van, tv hdmi kábelével a monitor működikTV-re nem jött firmware frissítés. Én a win10 frissítésekre gyanakszom, elmúlt hetekben volt pár kisebb is, de már nem tudom visszaállítani a korábbi állapotot és nem tudom melyiket is kellene manuálisan törölni.
Vkinek ötlet v tapasztalat?
köszi!
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Adott egy integrált procis Kontron KTQ87M alaplap, van rajta 3 db DP aljzat. A terv az lett volna, hogy egy samsung TV-vel kellene egy win10-nek futnia, de az istennek se akar menni.
Mindhárom DP aljzat jó, a párom monitorán van DP és hdmi is, oda dugva win10 betöltés után (már be volt kapcsolva, mikor dugdosni kezdtem, de gondolom bios is menne) minden kimeneten van kép, DP-DP kábellel, DP-hdmi kábellel, DP átalakító- hdmi kábellel is jó, ugyanezekből átdugva a tévére nem jó, küzd, hogy valami rá van dugva, de végül ismeretlen eszköz marad, tehát a tévében lesz a hiba. Átállítottam 1920X1080-as felbontásra is, hátha, de ahhoz se volt kedve.
A tévé egy Samsung 65"-os UE65RU7102 4K LED készülék, valamiért ugyanezekkel a kábelekkel nem akar menni, másik lap, amit fixen itt használok (ez a tévé a monitorom) gond nélkül megy, az előző lap is sima hdmi kimenetes, alaplapi vga-s megoldással ment hiba nélkül.
Van ötlet, vagy infó, mi lehet a nyűgje? Elveszne némi infó a DP- HDMI átalakítás során, ami miatt nem tudja a tévé, milyen jelet kap? Vágja ezt valaki? -
kotibor
tag
válasz
Lacielvtárs #2183 üzenetére
van bizony, a másik vga sorsa mi lesz? Tartalék v eladás?
-
kotibor
tag
válasz
Lacielvtárs #2181 üzenetére
Szia, az egyel kisebb TV-m van nekem is.
Konzol mellé valszeg (vagy legalább is remélhetőleg) HDMI 2.1 kábelt kaphattál, gyakorlatilag azzal megy a 4k 120Hz.
HDMI 2.0 kábellel a 4K 60Hz megy, a vga-d ezt tudja kitolni max magából.A 3xxx széria tudja a 2.1-et, ezek ha jól tudom még nem.Nekem egy 15m-es valami régi HDMI kábelem, de azon pl max full HD-t tudok kihozni a TV-ből, most cserélem majd le 2.0-sra , hogy legalább a 4K 60Hz meglegyen.
[link] Ezen a linken megérted a különbséget.
-
Lacielvtárs
nagyúr
szia srácok, gyors kérdésem lenne, adott egy RTX 2060 vga kártya ami egy LG OLED65CX3LA ilyen tévéhez van kötve egy 1.4-es hdmi kábellel.
érdemes összekötni egy hdmi 2.0 vagy mi a nagy felbontás hdmi kábelek és portok sorszáma
bocsi nagyon kezdő vagyok a megnevezésekben, de lehet volna értelme egy series x konzolhoz kapott kábellel összekötni a vga-t a tévével mint egy sima 1.4 hdmi kábel?
előre is köszönöm ha adtok tanácsot, anélkül hogy hülyének néztek -
Archus
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos a videokártyámon kontakthibás a HDMI kimenet, és nincs másik HDMI, se DP kimenet, csak DVI. Ha veszek DVI to HDMI átalakítót akkor ugyanolyan képminőséget fogok kapni, mint HDMI-vel? Próbáltam utánaolvasgatni van ahol azt írják, hogy a DVI nem támogatja a HDCP szabványt, ez jelent valamilyen hátrányt?
Előre is köszi a válaszokat!
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Olyan HDMI splittert keresek ami 1 bementből osztaná a képet 2 felé egyszerre, tehát a bemeneti kép egyidejűleg osztódna 2 fele. Tudnia kéne a 4K60Hz HDR-t. Létezik ilyen?
Switchert találtam de ugye nekem az nem jó, mert vagy az egyik, vagy a másik kimenetre küldi ki a képet. -
kotibor
tag
válasz
TechN7ne #2177 üzenetére
Sajnos nem láttam a kérdést, ill. ha mindenki kérdezte akkor igazán érkezhetett volna rá egy válasz :-).
Nekem 15m-kell, ekkora méretben van ám szórás, de ha az 5e Ft is tudja amit a 15, csak más a neve akkor miért is ne. Viszont lottózni nem szeretnék, ezért kérdeztem az itteniek véleményét. -
kotibor
tag
Sziasztok, 4K 60hz-hez kerestem 2.0-ás kábelt, de van a fillérestől a csillagos égig.
[link] Találtam a legolcsóbbnak, erről vélemény?Köszönöm.
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
Egy gyors kérdésem lenne ,4k 60Hz átvitelhez az összes HDMI 2.0 as kábel megfelelő ,vagy csak ahol fel van tüntetve ,hogy 4k 60Hz?
Sok terméknél kiemelik ,de vannak olcsóbb 2.0 as változatok ahol a 4k 60Hz nincs feltüntetve.Köszöntem ,
-
-
gr.bence
aktív tag
Szevasztok.
adott egy hp laptop és egy benq ex2780q monitor és egy xbox...ha mind kettő be van kapcsolva és váltok xboxról (hdmi2) laptopra(hdmi1), nem ad jelet a nyomi laptop...ha ki van kapcsolva a box és váltok persze nem tud váltani mert nincs mire akkor sem dobja vissza a laptop képét.
windowd újra rakva, driver újra rakva am vicc ha letörlöm az nvidia drivert akkor hibátlanul tudok váltani oda vissza a két hdmi között...
szóval ez mi a franc? Eddig hibátlanul működött.
Más eszközökkel is kiprobáltam azokkal is jó...szóval ez driver hiba lenne? (kiprobáltam az utolsó 3drivert minnegyikkel ez a helyzet)nvidia gtx 1050 a kártya és egy integrált intel uhd630.
valali esetleg tapasztalt már ilyet
előre is köszi a válaszokat...
-
Magyusza
csendes tag
Sziasztok,
Régi Intel G41 expressz kártya van a PC-mben. Vettem egy Dell 2319H hangszórós monitort, van VGA ill. HDMI bemenete is. VGA-n kapcsolódva minden ok, kivéve, hogy nincs hang.
Beszereztem egy ilyen átalakítót. https://www.aliexpress.com/item/32848408479.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7a094c4dP8bHL0A hang ok, viszont a kép beszűkült, a monitor szélén két fekete csík látható.
Milyen módon lehet ezt beállítani már minden más beállítást próbáltam.
Segítségeteket előre is köszönöm.Üdv, Gyula
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Van egy régi Scart csatlakozós TV.
Scart-Hdmi csatlakozóval elképzelhető hogy ad képet ha rádugok egy kínai boxot? Konkrétan milyen átalakító kellene?
Köszönöm.
-
monk0909
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy USB C - HDMI 2.0 kábelt, amivel a laptopomat kötöm ki egy 4k-s monitorra. Azt vettem észre azonban, hogy a HDMI fejnél nagyon felforrósodik a fém borítás, hőmérővel mérve 42 fok a felülete körülbelül. Ez természetes? Lehet baja hosszú távon ettől a monitoron lévő csatlakozónak? Vegyek másikat? Hogy lehet olyan kábelt választani, ami nem csinál ilyesmit? Látszólag minden kábel ugyanolyan... -
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
A gépemben lévő VGA-nak csak DVI csatlakozója van (kb. 8 éve vettem). A DVI-apa - HDMI-anya átalakító (pl. HAMA) alkalmas arra, hogy a csak HDMI-csatlakozós új monitort használni tudjam?
-
dawid92
tag
Sziasztok! Sebészi laparoszkópos beavatkozást szeretnék Zoomon továbbosztani.
Ehhez adott egy műtői monitor, ahol a sebész nézi a képet. Ide egy kerek (nem tudom a szabvány nevét) kábelen érkezik a képi információ a kamera felől. A hátulján pedig vannak kimeneti csatlakozók, pl. VGA, DVI, lásd a képet. A laptopon, ahonnan a Zoom-os közvetítés menne, VGA vagy DVI bemenet nincs, van viszont HDMI és USB csatlakozó.
Ha vennék egy pl. VGA-HDMI átalakítót, az segítene rajtam? Tehát a műtői monitor VGA jelét át tudnám vinni a HDMI-n keresztül a laptopba? Köszi a segítséget. -
tatabike
őstag
Sziasztok.
Van egy GTX1050 videókari a gépemben. Van három HDMI kimenete. Van két tévém rákötve, egy 82 centis, ezt használom monitornak, meg egy 140 centis, ezt használjuk tévének. Na most, azt szeretném, hogy amíg a nagy tévére kitolok a gépről valami filmet az asszonynak VLC-n, addig én játszok a monitoron. Vizuálisan működik is a dolog, de a hanggal probléma van. Minden hang a nagy tévére megy. Azt kéne megoldanom, hogy mindenhova a saját hangja menjen a tartalomnak, tehát a nagy tévén csak a film hangja szóljon, a monitoron meg a játék hangja, vagy amit épp csinálok rajta. Lehetséges ilyesmi? Köszi.
-
törölt tag
válasz
bondixy #2162 üzenetére
Sziasztok!
Furcsa kérdés lehet, talán volt is szó róla de nem találom sehol sem... Szóval a HDMI elvileg oda vissza küld/kommunikál. Ha a TV-t összekötöm a laptoppal akkor a lapos tudja fogadni a TV jelét? TV adást természetesen. Pl. rögzítésre használhatnánk. Bár VLC-ben és hasonlókban nem találtam ilyen opciót, mármint bemenetet, csak tuner kártyát lehetne kiválasztani. -
bondixy
újonc
Sziasztok!
Vettem egy DVI-HDMI átalakítót. Sajnos nem tudtam, hogy van 24+1-es és 24+5-ös.
Ha 24+5-öst vettem és kitöröm a plusz 4 db "pöcköt" belőle az működhet? Úgy tudnám csatlakoztatni a 24+1-es DVI-ba?
Előre is köszi, ha válaszoltak, és bocsi a hülye kérdésért, nam vagyok nagyon otthon ezekben a dolgokban, de erre már biztos rájöttetek -
kippedli
tag
Vettem egy ACER Predator FULL HD 144hz monitort. A gyári HDMI vagy DP kábelt használjam ,hogy menjen a 144hz vagy az mindegy?
Köszönöm.
-
Orcsi
aktív tag
Sziasztok ... van olyan kábel ami HDMI forrásból csinál Displayport kimenetet ... laptopot (HDMI) szeretnék Displayportos Monitorral összekötni... vettem egy displayport - hdmi kábelt de úgy tűnik számít az irány
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Milyen kábel javasoltok 5-7 ezer Ft között ami min 2.0?
Értem és elfogadom, hogy a digitális jel az ugyanaz minden kábelen de mégsem.
Nem Kínából szeretnék rendelni, itthon kapható kábelben gondolkodom. -
venom8888
őstag
Es a PC erzekeli a TV-t,mert amikor hozzadugom akkor az Nvidia driverben latom,hogy megjelenik a TV-m, amikor kihuzom ,akkor eltunik. Tehat erzekeli.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Remelem tudtok segiteni. Van egy TV-m 58 Philips 7505
Es 3 HDMI port van rajta, en az oldalan levot hasznaltam,osszedugva a PC vel. A masik 2 portot nem hasznaltam.. Es csak hirtelen tegnap este elemnt a kep a tv-n a pc hasznalat kozben, es azt irta ki a TV,hogy ellenorizzem a kabeleket,jo helyre vannak-e dugva, meg tettem. A masik 2 hdmi port mukodik a TV-n,de az oldalso amiben mar 1 hete benne van, es mukodott, az nem megy. Mi lehet a baj?
Sot egy laptopot is hozzadugtam, hatha a pc-m van elalllitva ,de a laptoppal sem mukodott, ott is csak a masik 2 port mukodott vele. -
petya1985
tag
sziasztok.
segitség kellene.
Windows ujratelepités után ,nem tudom a Lg tvn megjeleniteni a számitogépet. Teleptités elott minden mukodott. Csak fogtam és hdmin rámentem az 1esre és már láttam is a gépem. Na most ez nem megy! minden elkovettem. érdekes,hgy mikor a tv tétlenség után kikapcsol,a monitorom is 1 secre kikapcsolt,érzékelik egymást tehát,csak vhogy a kép kirakás a tvre nem jon össze. a vgam(1660 ti) beálltiásánál is látja a tvt a gépem,de ha tukrozom akkor sem lesz kép,sehogy sem. tanácstalan vok. uj driverek. a monitor displayen megy.
-
peter889
őstag
válasz
Core2duo6600 #2151 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Szóval akkor jobb óvatosnak lenni.
Az említett ismerősöd partíciója driver frissítés miatt szállt el?-----
És kívánok Boldog Új Évet Mindenkinek! -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #2152 üzenetére
Köszönöm! Maradok inkább a dp portnál, ahogy nézem már 1.2-től tudja amit kell.
B.Ú.É.K. -
Core2duo6600
veterán
válasz
PiszokAlfréd #2150 üzenetére
Utána kell nézni, hogy a DP tudja -e amit szeretnél, ha a monitor ismeri a DP ét akkor természetesen műkődhet.
De akár olyan eszköz is létezik, amivel váltani tudod kábel csere nélkül is az eszközöket, ezek aktív eszközök, szintén meg kell nézni, hogy frissítés szempontjából mit tudnak.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
peter889 #2149 üzenetére
Én amúgy a leírást linkeltem, ahol ugyanaz volt a kollega baja mint nálad, nem volt hangja.
Az alaplapok oldalán általában az általuk bevizsgált driverek vannak, nyilván egy öregebb lapnál már nem fogják frissíteni.
De mivel a különböző eszközök más gyártoktól származnak, pl. intel, amd, realtek a teljesség igénye nélkül.
Amik a saját eszközükhöz csiszolgatják a drivereket, de ezeket a lap gyártó nem mindig és nem mindig azonnal veszi át.Tehát ha valami műkődési probléma van, akkor érdemes körülnézni az adott chip gyártójánál.
Amit a jelek szerint ez a driver easy megtalált.
De természetesen ez sem 100 % os.
Egy ismerősnek a hdd tartalma bánta, elszállt a partició.
(A user errort sem lehet persze kizárni)Ha nincs problémád a rendszerrel, akkor én nem eröltetném a frissítést.
Ebből a szempontból a Win 10 sokat lépett előre, mivel ha van hálózati elérés, akkor a driverek igen jelentős részét összeszedi magának.
Legtöbbször csak a VGA driverét kell utólag kezelésbe venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest