- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #9960 üzenetére
Félreértesz, a Hitachival minden rendben, azért vettem, mert a másik kettő már elég ramaty. Így értettem, hogy azzal még kihúzom egy darabig.
-
echterion
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #9946 üzenetére
Köszi, majd megpróbálom. Most vettem egy 320 gb-os hitachi-t, azzal kihúzom egy darabig. Ennek a zero fill dolognak meg utána kell néznem, hogy hogy is működik.
-
echterion
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #9943 üzenetére
HD sentinel szerint 62%-os kondíció mellett 38 hibás szektor, valamint 435 nap várható élettartam.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy Maxtor Diamond Plus 9-es ATA vinyóm, 80 gb-os. Amikor egy lemezkezelő progival nézem a vinyó tartalmát, másodpercekre megáll a lemezkezelő, majd megy minden tovább. A gép előlapján a vincsi elfoglaltságát jelző led világít. Adatvesztésem nem volt. Lehet, hogy haldoklik szegény pára? Jó néhány éves már.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged