- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #9960 üzenetére
Félreértesz, a Hitachival minden rendben, azért vettem, mert a másik kettő már elég ramaty. Így értettem, hogy azzal még kihúzom egy darabig.
-
echterion
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #9946 üzenetére
Köszi, majd megpróbálom. Most vettem egy 320 gb-os hitachi-t, azzal kihúzom egy darabig. Ennek a zero fill dolognak meg utána kell néznem, hogy hogy is működik.
-
echterion
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #9943 üzenetére
HD sentinel szerint 62%-os kondíció mellett 38 hibás szektor, valamint 435 nap várható élettartam.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy Maxtor Diamond Plus 9-es ATA vinyóm, 80 gb-os. Amikor egy lemezkezelő progival nézem a vinyó tartalmát, másodpercekre megáll a lemezkezelő, majd megy minden tovább. A gép előlapján a vincsi elfoglaltságát jelző led világít. Adatvesztésem nem volt. Lehet, hogy haldoklik szegény pára? Jó néhány éves már.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest