- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
kory24 #49532 üzenetére
Az az MSR, ami a 16 GB feletti és GPT partíciós séma szerinti (adattár) lemezeknél alapértelmezetten 128 MB-os szokott lenni. Viszont a Windows 10-nél változtathattak rajta, mert ott valóban csak 16 MB-os lett egyik-másik GPT-s merevlemeznél pl. nálam is. Ha a Windows lemezkezelőjével inicializáltad és particionáltad a többi HDD-t is, akkor amúgy elvileg azoknál is lennie kellene. Akkor nem jön létre, ha pl. külső programmal inicializálod és particionálod a lemezt, mint a screenshoton is látható MiniTool.
Egyébként meg nem kell vele foglalkozni, mert eleve rejtett és meghajtóbetűjele sincsen, valamint rendszerint a Windows grafikus lemezkezelője sem jeleníti meg.
-
cyberkind
félisten
válasz
kory24 #49433 üzenetére
Nem vagyok benne, már rég lejárt de mivel csak most kaptam vissza gariba a hdd-t csak íg most tudtam megnézni, de valszeg nem azzal lesz a baj, beleraktam egy WD Black-et és az se töltött gyorsabban de nem szakadt meg a letöltés, úgyhogy ez egy összetettebb gond lesz. Sajnos az a Hitachi nem fér be mert 9 vagy 9.5mm magas, nekem max 7 jó.
-
v.tom
őstag
Hát elvileg egy ATA csatornán az adatátvitel mindig a leglassúbb eszköz sebessége lesz, tehát ezért nem nagyon érdemes vinyó mellé kötni cd meghajtókat meg ilyesmit, mert pl ha a cd UDMA 66-os a vinyó meg 100-as, akkor a vinyó is UDMA 66-on fog menni. Én úgy tom ez így van, persze semmi sem biztos. Viszont kábelből nem szabadhasználni a régieket, csak 80 ereset. Sok alaplap nem is megy nélküle, de legalábbis kiírja hogy hoppá ez nem stimm.
-
Thrawn
félisten
Nem valószínű
A BIOS-ban látod hogy milyen módban dolgozik? Mert ha ott stimmel a sebesség és csak a Windows-ban nem, akkor eszközkezelőből távolítsd el az IDE vezérlőket, majd csinálj egy restartot. Remélhetőleg ezután rendesen felismeri.Ez a mód egy DVD-író/olvasónak elég de egy HDD-nek már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós topik
- SörcsaPH!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged