Hirdetés
- Apple asztali gépek
 - Billentyűzet gondom van
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - OLED TV topic
 - Milyen széket vegyek?
 - Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - SSD kibeszélő

Új hozzászólás Aktív témák
- 

zBass
csendes tag
Nos, a helyzet az, hogy a winyónak valószínű semmi baja. Kipróbáltam egy másik gépben, és tökéletesen ment. Kipróbáltam az én gépemben másik kábellal, és még mindig lassú

Holnap újradobom xp-t, hátha. Maradt még a táp mint lehetséges hibaforrás, majd ennek is utánajárok. Egyébként nemlehet, hogy mégis PIO módban van annak ellenére, hogy a HDSentinel szerint nem? - 

lazydog
addikt
Valószínű, hogy gond lesz a vinyóddal.
Vizsgáld meg az állapotát a HDSentinel nevű programmal. Másrészt, ha van rajta valami értékes adat, minél előbb mentsd le róla. Ehhez úgyis mindenképpen szükség lesz egy másik vinyóra. Ennek az új vinyónak az első partíciójára telepítheted az XP-t, így nem maradsz majd hetekig vinyó, illetve gép nélkül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
 - Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő