Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zBass

    csendes tag

    Sziasztok!
    Van nekem egy 320-as satás WD winyóm, ami rosszalkodik :(
    Éppen játszottam, amikoris megakadt a játék és hallottam egy kattanást a winyótól. Pár sec múlva ment tovább a game, majd megint kattant a winyó, és a game megakadt. Ezt eljátszotta még párszor, amikoris meguntam, és ALT+F4-el kiléptem, újraindítottam a gépet.
    Mintha lassabban is indult volna, de ezzel nemtörődtem. A gond, hogy már netezés közben is jelentkeztek a bajok. Ugyanaz, mint a játékban: kattanás, és pár másodpercig nemtudok semmit csinálni.
    Egyik pilllanatban meg csakúgy kikapcsolt a winyó, s nemis tudott bootolni a gép. Kikapcsoltam, megigazgattam minden kábelt (bár nemvettem észre, hogy akármelyikkel is gond lett volna) és miután bekapcsoltam szépen bebootolt a win. Most kb egy órája már nem volt kattanás, de gondom az van vele. A másolás kb 2mb/s még saját magára is, de ugyanennyi egy 80-as maxtorra. Ha a maxtorról próbálok a wd-re másolni, akkoris ugyanez van, de maxtor saját magára normális sebességgel másol. Úgy gondoltam, hogy a wd átkapcsolt PIO módba, de hd sentinel azt írja, h aktív udma átviteli mód. Egyébként elég meleg a winyó, most 50 fokos, nemtudok mitcsinálni ebben a nagy melegben vele (szobában most is 30 fok van pedig fullra nyitva az ablak...). Amire még gondolok, hogy a sata kábel esetleg rossz, de ezt most nemtudom leelenőrizni. Sajnos valószínűsítem, hogy megy gariba, csak akkormeg várhatok rá hetekig, és mivel most lesz fullos új gépem, nemörülök neki (winyo maradt volna) :(
    Ti mit gondoltok?

Új hozzászólás Aktív témák