- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Tavaly meg idén bevásaroltam vagy 6 darab külső 2,5" házat az itten preferáltak közül, van itthon jópár 2,5" diszkem is, meg vagy 4-5 különböző desktop+laptop gépem különböző windows OS-el és USB 2/3/3.1 támogatással. Ha nem lettem volna olyan kiba burn out, covid alatt csináltam volna egy basznagy táblázatot az összes kombinációval. Ha.
-
King Unique
titán
Ez csak egy példa és max. annyit igazol, hogy nem a-tól z-ig működik minden esetben - ami nem is volt állítva - , ellenben azt nyilván nem, hogy a nem működő állapot az általános. Meg ennyi erővel nálam laptop & PC + W10 + pl. egyes WD, Seagate, ADATA stb. gyárilag készre szerelt 2,5"-os külső merevlemezeknél default működik a leállítás/kikapcsolás gond nélkül, de még a külön vásárolt 2,5"-os külső házak legtöbbjénél is pár kivételével.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest