Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti04
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a segítséget a korábbi problémámra (#17233)!
Kipróbáltam, amit tanácsoltatok, rádugtam asztali gépre, két külön USB-re (Y kábellel), de nem olvasta az adatokat.
A GDB program viszont pár órás molyolás után megbirkózott a problémával és sikerült az adatokat visszanyernem.
A vizsgálat közben a GDB sokszor hibaüzenetet írt ki (talán I/O error(23) vagy ilyesmi) és én az ignore-ra kattintottam hogy folytassa tovább a vizsgálatot. Végül lementettem az adatokat.
További kérdésem az lenne, hogy ez bad sector-ra utaló jel lehet?
Ha adatmentés után formázom jól fog működni, lehet hogy csak a fájlrendszer, FAT tábla borult fel vagy fizikai meghibásodás lehet a háttérben? (persze az előbbinek is kell legyen oka)A 36hónapos garancián belül vagyok még. Ha visszaviszem a boltba mit szólnak hozzá?
Azért bennem ez a sok kérdés, mert mi van ha megformázom, megint jó és akkor hiába megyek vissza a panasszal. A probléma pedig újra előjöhet.Üdv: Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest