Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti04
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a segítséget a korábbi problémámra (#17233)!
Kipróbáltam, amit tanácsoltatok, rádugtam asztali gépre, két külön USB-re (Y kábellel), de nem olvasta az adatokat.
A GDB program viszont pár órás molyolás után megbirkózott a problémával és sikerült az adatokat visszanyernem.
A vizsgálat közben a GDB sokszor hibaüzenetet írt ki (talán I/O error(23) vagy ilyesmi) és én az ignore-ra kattintottam hogy folytassa tovább a vizsgálatot. Végül lementettem az adatokat.
További kérdésem az lenne, hogy ez bad sector-ra utaló jel lehet?
Ha adatmentés után formázom jól fog működni, lehet hogy csak a fájlrendszer, FAT tábla borult fel vagy fizikai meghibásodás lehet a háttérben? (persze az előbbinek is kell legyen oka)A 36hónapos garancián belül vagyok még. Ha visszaviszem a boltba mit szólnak hozzá?
Azért bennem ez a sok kérdés, mert mi van ha megformázom, megint jó és akkor hiába megyek vissza a panasszal. A probléma pedig újra előjöhet.Üdv: Zs
-
zsolti04
csendes tag
Sziasztok!
Több mint egy éve (14hónap) használatban levő Silicon Power Armor 320GB-os külső vinyóm egyik napról a másikra bemondta az unalmast: miután bedugom, felpörög, a gép érzékeli az USB eszköz csatolását, még meg is jelenik egy új meghajtó, de semmi adatot nem tudok előhozni, a led a vinyón folyamatosan villog,majd néhány perc után kiírja, hogy a meghajtó nincs formázva...
Már próbáltam másik kábellel is, ugyanezt produkálta.
Mivel jó ideje használatban volt került is rá fontos adat jószerivel, nagyon nem lenne szép ha ez elveszne.
Van valakinek valami ötlete , javaslata, mit tehetnék? Tudok valami "disc doctor" programot használni?
Még garanciális, de gondolom ha szervizbe küldetem, elfelejthetem az adatmentést...Köszi minden segítséget előre is!
Üdv: Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest