Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Én ezt így nem merném kimondani. Tudod te, hogy hogyan szállították? Rázkódásra, párára (elméletileg hermetikus a csomagolása, de...), piaci területre (gyártó melyik piacra a teszt során milyen minőséget szállít - konspirációs teória csak!).
Vagyis nem csak a gyártó, tervezés, hanem sok más tényező is meghatározza mit kapsz a boltban. Tudom, Téged nem vigasztal (engem sem). Viszont nem lehet egy gyártmányt egy-két hibás darab után elkönyvelni rossznak, hiszen aki megelégedett vele, az NEM ír ide. Ebből csak az következik, hogy nem tudod MENNYIBŐL került ki ez a feltételezett három darab.
Példa:
Ha az említett típusnál ezerből ("sarki fűszeresnél" is kapható) három hibás vagy más gyártó azonos kapacitásából százból egy, akkor ha csak a hármat vagy egyet nézzük, egyértelmű melyik a "jobb". Ha viszont százalékosan 0,3 vagy 1, akkor "fordul a kocka".Nem vagyok kereskedő, így nem tudom mennyire igaz, vagy hamis amit írtam, de csak a hibás darabok számából kiindulni nagyon téves következtetéshez vezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest