Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liksoft

    nagyúr

    válasz biker #12584 üzenetére

    Én ezt így nem merném kimondani. Tudod te, hogy hogyan szállították? Rázkódásra, párára (elméletileg hermetikus a csomagolása, de...), piaci területre (gyártó melyik piacra a teszt során milyen minőséget szállít - konspirációs teória csak!).

    Vagyis nem csak a gyártó, tervezés, hanem sok más tényező is meghatározza mit kapsz a boltban. Tudom, Téged nem vigasztal (engem sem). Viszont nem lehet egy gyártmányt egy-két hibás darab után elkönyvelni rossznak, hiszen aki megelégedett vele, az NEM ír ide. Ebből csak az következik, hogy nem tudod MENNYIBŐL került ki ez a feltételezett három darab.

    Példa:
    Ha az említett típusnál ezerből ("sarki fűszeresnél" is kapható) három hibás vagy más gyártó azonos kapacitásából százból egy, akkor ha csak a hármat vagy egyet nézzük, egyértelmű melyik a "jobb". Ha viszont százalékosan 0,3 vagy 1, akkor "fordul a kocka".

    Nem vagyok kereskedő, így nem tudom mennyire igaz, vagy hamis amit írtam, de csak a hibás darabok számából kiindulni nagyon téves következtetéshez vezet.

    Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Új hozzászólás Aktív témák