Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Szevasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy az xp mellé (belső merevlemez "c" meghajtó) föltettem egy mobilrack-re a win7 bétát. Csakhogy miután kivettem a gépből a mobilrack-et még mindig bejött a windows boot manager és a win7 volt a highlight. Azóta rájöttem, hogy az a buznyák win7 telepítette nekem az xp-t tartalmazó c meghajtóra a boot managert. Ezekután gondoltam egyet visszaraktam a mobilrack-et, be win7-be és a rendszerindítást átállítottam arra, hogy "earlier version of windows" (xp) és kivettem a pipát a 30 sec-es visszaszámlálás elől. Ez mind szép és jó. Mostmár rendesen egyből az xp boot-ol, de látom, hogy még mindig elindítja a boot manager-t csak ugye nem vár semennyit sem. Hát én azt szeretném, hogy egyáltalán ne töltődjön be a boot manager (még 0 sec-re sem). Csakhogy a c meghajtóra települt "Boot" alkönyvtárat sehogy sem lehet leölni mert azt pofázza, hogy nincs jogosultságom, meg hiba az attribútum megadásakor. Pedig emiatt a Boot mappa miatt töltődik be nekem mindig a boot manager (ebben a mappában van több nyelven is a bootmgr.exe.mui). Ezt a c-n lévő "Boot" mappát se xp alól, sem pedig win7 alól nem lehet törölni. Valami tipp, hogy hogyan lehetne leölni teljesen a boot manager-t? Mert hiába most beállítottam win7 alól, hogy 0 másodperc várakozás után indítsa az xp-t, akkor is látom, hogy a gép induláskor lefuttatja bootmgr.exe-t. Na kicsit hosszúra nyúlt. Az a lényeg, hogy azt az állapotot szeretném ami a win7-es kis kitérő előtt volt (vagyis hogy mindeféle boot manager nélkül egyből indul az xp-m). Vagy azon a letörölhetetlen "Boot" alkönyvtáron csak az xp reinstall segít?
Előre is köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Hyundai, Kia topik
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- QDA-A2MAR
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest