Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
fenergie84 #8595 üzenetére
Konkrétumot nem tudok mondani, mert nekem laptopról nem indul el (feltételezem nem talál Seagate lemezt, de legalább megpróbáltam). Mindezek előtt ments le minden fontos adatot a céllemezről, mert ha low-level-formatot ráindítasz, onnan semmit nem tudsz visszaolvasni később. Szóval keresel a programban valami olyasmit, hogy "low-level-format", vagy "write zeros", vagy ilyesmi. Kisebb angol tudás szükséges. Mindig figyelj oda, hogy mit csinálsz, mert az adataidat veszítheted el. Ha nem értesz hozzá semmit, akkor ismerőstől vagy valakitől, aki ért hozzá, kérj segítséget, vagy várj egy kicsit, amíg valaki nem ír valami használhatóbbat, mint Én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Drón topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest