Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
liksoft #53830 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitok.
Meg tudnád mondani, hogy a Hitachin és a Toshibán kívül vannak-e még más HDD-k is ami érzékenyek a hibátlan tápellátásra?
A legjobb volna, ha látnék egy listát konkrét típusokkal az érzékeny HDD-kről, és akkor olyat nem vennék.
Nem tudod, hogy a Toshiba x300 is érzékeny?Azért is kérdezem, mert most HDD vásárlás előtt állok, több HDD-t is akarok venni, de az érzékenyeket kihagynám.
---------
#53831, u299975
Meg tudnád mondani, hogy a Chicony Hipro 380W tápban van-e túlfeszültség-védelem?
Tudjátok esetleg, hogy a villanyórákba szoktak beleépíteni túlfeszültség-védelmet?
(Nemrégiben szereltek fel nálam egy digitális kijelzésű villanyórát, nem tudom, hogy vajon van-e benne.)
A számítógép házam már régóta jól szellőzik, terhelés mindig 50 százalék alatt van, kisfogyasztású proci és videokártya.Ja vannak plusz HDD adatkábeleim, azokat is cserélgetem hiba tapasztalása esetén és az tápkábeleket is variálom olyankor.
Viszont pár hónapja előfordult, hogy valami nagyon nem várt esemény történt, és véletlenül számítógépet a lábammal kicsit meglöktem. Ezt követően semmilyen hibajelenséget nem tapasztaltam, külsérelmi nyom nem keletkezett. Igaz, nem indítottam el akkortájt a Sentinelt.
Szerintetek ilyen mechanikai behatás okozhat a toshibámnál tapasztalt bad szektorosodást?Köszönöm szépen előre is.
-----------
Nemrég írtam, hogy egy ideje a szobai asztali gépem érzékeny a huzatra, olykor csak akkor kapcsol be, ha felmelegszik. Mondjuk ez elég ritkán fordul elő.Megnéztem, hogy az AIDA64 program a Cpu dióda hőmérsékletére mindig jóval alacsonyabb hőfokot ír ki a szoba hőmérsékleténél. Most is 11 fokot ír, miközben a szoba hőmérséklete 21 fok. (Többi hőadat teljesen normálisnak tűnik.)
Gondolom a hőérzékelője meghibásodott.
Nem tudom, hogy van-e olyan védelem vagy jelenség a gépben, hogy túl alacsony Cpu dióda hőmérsékletnél nem kapcsol be. (De ez annyira nem fontos.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest