- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game78
tag
Sziasztok!
Valaki hátha tud segíteni,mert én már kifogytam az ötletekből...van egy WD500Gb-os 2,5-es hdd,fél éves .Van mellette egy Seagate 320-as,azon van a rendszer/Win7/.Sajnos teljesen rendszertelenül újraindul a gép,bluescreen,hol win32k.sys,vagy ntfs.sys -el.Már próbáltam Win8-al is másik Win7-el ,tök mind1 ,ugyanaz.Tehát oprendszer kizárva.Most lehúztam a WD-t és csak a rendszer hdd/Seagate/ üzemel és eddig minden tökéletes,úgyhogy leszűkült a kör a Wd-re.Első perctől HdSentinel fent van,soha semmi hibát nem mutatott,annyit vettem észre már 1-2 hónap múlva mikor kezdtem belakni,hogy az 1-ik mappát nehezen olvassa,de ez a fagyogatás ,újraindulás,mostanában kezdődött.Van rajta kb 300Gb adat,meg lehet oldani,hogy mentés nélkül valahogy helyrehozzam?Bár nem tudom mit is kéne vele csinálni,mert semmi hibát nem találok,se a HdSentinel nem mutat semmit.Mi lehet a gond vele?HELP---
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest