Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
hat...nem tom.nekem azelott volt egy kt3ultra2r-em. igaz azon nem sta/pata raid volt keverve, csak pata, de azon pl villogott.a havernak ugyanez az alaplapja van, ugyanugy a raid-be kotve hasznalja (ez tuti mert en raktam neki ossze) es igaz hogy nem emlekszem nala mukszik e vagy nem, de o azt mondja (hangsuly azon hogy O MONDJA) hogy neki villog.es hat az igaz hogy gyik vagyok en is a dologban, mert nem emlekszem ra hogy az enyem mukodott e , csak ugy tunik,.amugy nem tom ilyen dolgok fordulhatnak e elo vagy normalisak e de pl cd-t ha rakok be akkor neh-neha rendessen folvillan amig porgeti a cd-t, es utana megen csak a halvany pislogas van...szal ertitek...nem ertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Escape from Tarkov
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest