Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
hat...nem tom.nekem azelott volt egy kt3ultra2r-em. igaz azon nem sta/pata raid volt keverve, csak pata, de azon pl villogott.a havernak ugyanez az alaplapja van, ugyanugy a raid-be kotve hasznalja (ez tuti mert en raktam neki ossze) es igaz hogy nem emlekszem nala mukszik e vagy nem, de o azt mondja (hangsuly azon hogy O MONDJA) hogy neki villog.es hat az igaz hogy gyik vagyok en is a dologban, mert nem emlekszem ra hogy az enyem mukodott e , csak ugy tunik,.amugy nem tom ilyen dolgok fordulhatnak e elo vagy normalisak e de pl cd-t ha rakok be akkor neh-neha rendessen folvillan amig porgeti a cd-t, es utana megen csak a halvany pislogas van...szal ertitek...nem ertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest