-
PROHARDVER!
Sokféle HDD tesztet láttunk már, viszont megbízhatóságra - ami talán a legfontosabb - szinte sehol nincs ''megbízható'' és átfogó statisztika.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virag.h
tag
válasz
King Unique #2072 üzenetére
Ket fajta van nagy alltalanossagban
- 2.5" amihez csak egy kabel van mivel az aramot a geptol szedi
- 3.5" amihez van egy tapkabel es adatkabel
ezeknek van valami jelentosege? Valamelyik gyorsabb/ jobb a masiknal esetleg? -
Virag.h
tag
válasz
King Unique #2070 üzenetére
Ertem
Es a hd sentinel adatok mennyire megbizhatoak? Pl egy
500 napot futott
500 inditast kapott
merevlemeznel a kondicio pl 100% akkor az meg nagy esellyel ki fog birni 1-2 evet?!😕 -
rokefeller
senior tag
válasz
King Unique #1419 üzenetére
Szia
A Seagate ST2000DM001-et szerintem kerüld el (meg általában a seagate-et). Én augusztusban vettem egyet, alapból a dokkolóban (usb-s külső házban sem) nem látta sem windows, sem linux, kattogott egy kicsit, és ennyi. Néha a windowsos lemezkezelő meglátta, de inicializálni nem tudta. Ezekután visszavittem 3 napon belül, 3 hétig semmi a kereskedőtől, amikor bementem, mondták hogy a forgalmazó szervízében van, és nem tudják miért nem akarják cserélni. 1 hónap telt el, legalább a pénzem visszakaptam, de vinyóm nincs. Én voltam a hülye, hogy direkt nem kerestem rá vásárlás előtt. Ide benézel, és látszik hogy mi a helyzet: [link]
Alapvetően ez egy rakás sz*r, tele van a net azzal hogy 6-8 hónap körül elromlik (általában a seagate), és a csere vinyók is lehalnak. Engem ez mérhetetlenül felidegesített, mert minden teszt amit nézek, csak arról szól hogy melyik gyors. Hát pont lesz*rom, arra ott az SSD, sima tányéros vinyót azért vennék, mert azon tudok nagy mennyiségben és biztonsággal adatot tárolni. Az se érdekelne, ha 2 terás vinyót csak 40k-ért lehetne kapni, de az menjen évekig normál felhasználás mellett. Mikor választottam, azért választottam az olcsóbbat (már ha 30k olcsó...), mert úgy gondoltam hogy sebességben, hangerőben, méretben rosszabb. De azért az elvárnám, hogy működjön. Meg hogy a forgalmazó valami felelősséget vállaljon, ha nagy selejtarányú f*st árul, akkor cserélje pillanatok alatt, aztán az egyik majd csak megmarad a vásárlónál, és mindenki boldog. Van 40 gigás, 8 éves maxtor vinyóm, egy árva bad sector nincs rajta, pedig volt már vagy 5 gépben tartósan, vittem hátizsákban (simán tasakban, nem rackben, könyvek meg tornacipő mellett) hónapokon keresztül villamoson ide-oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest