-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lumpy1
csendes tag
Sziasztok,
Hogyan tudok videólejátszó programot feltenni a tv-re? MXplayert vagy VLC-t? LG storeban nincs ilyen app...
A tv belső lejátszója pedig nem a legjobb...választ köszi előre is -
Lumpy1
csendes tag
Igen-igen a tvbe dugom be, azt akartam írni
szóval olyankor csinálja azt, hogy megakad a film közepénél vagy nem az elejétől játsza, ezek nekem általában HDR-es filmek, true hd 7.1, indításkor ki is írja, hogy a hangfilet nem tudja lejátszani, de attól még 5.1 harmanra kiteszi a dts hangot...
ilyen a pendriveom: https://www.amazon.com/Lexar-JumpDrive-128GB-Flash-Drive/dp/B00S5V5PJC -
Lumpy1
csendes tag
Tervezem, hogy újrarakom a rendszert, talán az megoldja, de a GTX 650 az elég hozzá, hogy Plexen kersztül vigye a 4k-t? Mondjuk az sem értem, hogy közvetlenül a gépre rákötött USB-ről miért nem játsza le. Ready player one-t pl 30 perctől kezdte el, a film közepén meg megállt a kép...próbáljam normál külső vinyóról? USB-m 128 GB-os USB 3.0
-
Lumpy1
csendes tag
Valszeg láma kérdés
LG UH7707 tvm van, 4K képes. Hogy a legjobb összekötni a géppel, hogy a 4K-s filmet vigye? Jelenleg LAN kábellel van összekötve a gép és a router illetve a router és a tv is LAN kábellel.
Ha elindítok egy 4k-s filmet 5 mp után kiírja, hogy lejátszás sikertelen, ez a fájl nem ismerhető fel. Gyenge hozzá a gépem?Videókari: Geforce GTX 650 2GB
Proci: AMD FX 6300
Ram: 4 GB DDR 3, 1600
Alaplap: Ashrock 980DE3/U3S3USB-ről van hogy megy, de néha ott is megszakad.
-
Lumpy1
csendes tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy miért nem tudok 4k-s filmet lejátszani a tvmen. Típusa LG 49 UH7707-ZA.
Smart Share-t használok a megosztásra. 4k sampleket lejátsza gond nélkül, de amikor betallózok egy 65-70 gigás 4K filmet (HDR), kiterjesztés mkv, 5 mp után kiírja, hogy a file nem ismerhető fel. Lehet, hogy a videókari nem elég hozzá, de akkor samplet miért játsza le?! Próbáltam 3.0-ás USB-ről is, ahol egy ideig viszi majd szintén ezt írja ki. Külső vinyóval próbáljam meg vagy kellene egy 4k-s lejátszó?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest