Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos még a csatoló felület megemlítése is, ha valaki ekkora felbontást akar használni.
A FullHD-hez DVI vagy HDMI csati szükséges váltott soros jel átnyomható sima VGA-n is és HD kábelen, de ezeket nem minden TV fogadja és a minőségük sem az igazi. Most vettem egy 122-es Hitachi ping-pong asztalt és volt küzdelem, mire összelőttem a géppel.
A HD Gaming-hez azért nem árt két videókártya vagy dupla GPU-s szörny ha a nagy felbontás mellett a képjavításra is igényt tartunk.
Én a Crysis-t, a GOW-t próbálta HD-ben mentek minden további nélkül. Viszont a TR Anniversary képes szétesett; középen szétcsúszott a kép. 1680-ban nem volt vele gond... Talán valami driver hiba lehetett, mert mást még nem hallottam ez ügyben panaszkodni.(csak éjjel érdemes topic-ot nyitni, hátha sok hsz-el megéri a reggelt és a modik nem fogják bezárni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Formula-1
- Metal topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest