Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Nekem eddig a 2 év alatt mióta másodlagos megjelenítőként egy 50" pioneer van bekötve, nos azóta semmilyen játékkal nem volt gondom full HD felbontás mellett.
Ezek túlnyomóan fps játékok és szimulátor progik.
Irigylem is ilyenkor a családom, mivel ugye az ACER 22" W monitor képe nem hasonlítható össze a pio-val. -
Fontos még a csatoló felület megemlítése is, ha valaki ekkora felbontást akar használni.
A FullHD-hez DVI vagy HDMI csati szükséges váltott soros jel átnyomható sima VGA-n is és HD kábelen, de ezeket nem minden TV fogadja és a minőségük sem az igazi. Most vettem egy 122-es Hitachi ping-pong asztalt és volt küzdelem, mire összelőttem a géppel.
A HD Gaming-hez azért nem árt két videókártya vagy dupla GPU-s szörny ha a nagy felbontás mellett a képjavításra is igényt tartunk.
Én a Crysis-t, a GOW-t próbálta HD-ben mentek minden további nélkül. Viszont a TR Anniversary képes szétesett; középen szétcsúszott a kép. 1680-ban nem volt vele gond... Talán valami driver hiba lehetett, mert mást még nem hallottam ez ügyben panaszkodni.(csak éjjel érdemes topic-ot nyitni, hátha sok hsz-el megéri a reggelt és a modik nem fogják bezárni
)
-
Kasza08
őstag
-
szacsee
nagyúr
Napjainkban egyre többeb használnak LCD TV-t monitor gyanánt. Mivel ezek a készülékek elérhető áron nagyobb képátlóval kápráztatják el a használóit, mint a monitorok, ezért is vonzó alternatíva a felhasználók számára.
Amit sokan tudnak, hogy ezeket a készülékeket ildomos natív felbontáson használni.
A HD Ready készülékek natív felbontása 1360x768 képpont, illetve 1366x768.
A Full HD készülékek natív felbontása 1920x1080 képpont, és itt térnek el Full HD monitoroktól, amiknek 1920x1200 a natív felbontása.Szeretném megkérni a HD Ready és Full HD készülékkel rendelkező fórumtársakat, hogy az LCD TV vásárlása elött állók döntésének megerősítése érdekében írják le azon játékokat, amikkel működik, illetve gondjuk volt ezen a téren.
Egy listát szeretnék majdan létrehozni, ahol a két TV típusra felkészített, illetve nem támogatott játékok szerepelnének.
Amennyiben a játék csak valamelyik javítás (patch) feltelepítése után, esetleg trükközés árán képes csak ezen felbontásokon üzemelni azt is írják oda.Köszönöm a jövendőbeli LCD TV-t vásárló fórumtásrak nevében is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest