Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Caldera1
tag
válasz
arion.x #44329 üzenetére
Szia!
Nekem 609-es van... Közel sem tudok teljes körű, mindenre kiterjedően véleményt mondani róla. Előtte is Onkyom volt (595) és ahhoz képest annyi szolgáltatást tud, hogy csak kapkodom a fejem, meg szedem elő hozzá a használatit.
A setup nem tudom mennyire bonyolult, ugyanaz a menü elrendezése, mint az előző Onkyomnak, nekem teljesen természetes volt használni, beállítani. Annyi plusz változás van, hogy mindent kiír a képernyőre (amúgy nagyon szép kékes színnel).
Szerintem zenére is vállalható.
Hogy mennyire megbízható, azt majd az idő eldönti. De az 595-ösnél is az jutott eszembe, ha ránéztem: örök élet.A 609 hozzá képest sokkal szebb és még masszívabbnak tűnik.
Tudom mindenki a saját lovát dícséride én egy cseppet sem bántam meg. Pedig volt egy kis elhajlásom Pioneer, Denon irányba... végül mégiscsak a magas megbízhatóság és a kategóriájában nagy teljesítmény miatt hűséges maradtam a gyártóhoz.
Még annyit hozzátennék, hogy bőven van erőtartaléka a rendszernek, nálam végre a hangfalak is ki tudják futni magukat (korábban a Wharfedalejeim Onkyo 595-el: 12 nm-es moziszobában voltak), most pedig: 35 nm-en van a 609, és lehengerlő a moziélmény. -
BBéci
legenda
válasz
arion.x #37409 üzenetére
Úgy kell nősülni, hogy ne legyenek efféle problémák!
Feleségem addig pampog egy új cucc miatt, míg meghallja, aztán élvezi velem együtt, mert szereti a jó minőségű zenét.
Neked is ugyanazt javaslom, mint mindenki másnak. 150000 forintért szuper hangminőségű erősítőt kaphatsz, ha nem ragaszkodsz az irreálisan drága, idei modellekhez.
1-2 éves használtban, nagyságrenddel jobb hangzást kaphatsz.(#37417) jos3ph
Remélem Lexiconról, Parasoundról, Mark Levinsonról, Krellről, Audionetről, hallottál!
A NAD és Arcam AV receiverekról sem szabad elfeledkezni!
Az olcsóbb Sonykat én sem magasztalom, de az ES szériások kiválóak. Az "átlag halandók" cseppet sem tájékozottak, nincsenek tapasztalataik.
Az Emotiva készülékei az általam ismert legjobb ár/érték arányúak, remélem sikerül hozzájutnom egy előfok/végfok pároshoz! -
nismoka
addikt
válasz
arion.x #37409 üzenetére
Amit digitálisan viszel be az erősítőbe azt analóg módon az rca kimenetekről nem tudod fel venni mivel oda nem konvertálja analóggá a jeleket az erősítő. Minimum olyan erősítő kéne neked amin van pre-out, de az drágábbakon van általában. Ha analógon viszel be valamit azt fel tudod venni a sima rec out-ról. Javítson ki valaki ha tévedek!
-
jos3ph
tag
válasz
arion.x #37371 üzenetére
Pár évvel ezelőtt stereo erősítőt vásároltam, nevezetesen egy SONY TA-FE570, hazavittem, és nagyon boldog voltam. Kibontottam, bekötöttem, és következett a hallgatózás. Én még nem hallottam erősítőt ennyire szarul szólni, nagyon pocsék volt! Azért választottam a SONY-t mert nem volt elég pénzem a DENON-ra ami akkoriban jóval drágább volt. Azonnal visszavittem, hogy cseréljék ki, mert ez szörnyű, szerencsére ez külföldön történt, így a csere nem okozott gondot. Vittem is haza a Denon PMA-500AE-s erősítőmet, és hangilag a különbség akkora volt mint ide mekka. Nálam elég, ha egy termék egyszer kudarcot vall, onnantól nekem az a réteg kiesik, ezért a SONY-t mint erősítő gyártót nem tekintem jónak. Amit itt már erre sokan mondtak, hogy SONY-n belül egy 100eft feletti erősítő már lehet jó. Én meg azt mondom erre, hogy annyiért DENON-t, vagy a lent felsoroltak bármelyikét megveszem inkább mint a SONY-t De meg, ha megnézzük mik a szóban forgó márkák. DENON, MARANTZ, ONKYO, ROTEL, H&K, PIONEER, és még egy kettő, de SONY az nem nagyon merül fel.
Egy szó mint száz, én habozás nélkül a DENONT választanám!
-
nismoka
addikt
válasz
arion.x #37371 üzenetére
Én úgy vettem észre hogy sokan úgy húzzák le a Sony AV erősítőket hogy nem is hallották.
A tesztek sokkal pozitívabb eredményeket mutatnak, persze vannak rosszabb darabok is de az hol nincs... Ami viszont tény hogy a DH820-tól felfelé kell nézelődni. [link] Itt egy ajánlás, persze hogy mennyire mérvadó arról lehet vitatkozni.Sztereóra jobbnak mondják mint a kategória társait.
-
python1
veterán
válasz
arion.x #37371 üzenetére
Nekem van egy sony str db 798 QS kategóriás HM erősítőm is,rosszat nem tudok róla nyilatkozni mozira elég jó,zenére viszont gyalázatos,ha zene kb 0,5%-ban fontos akkor lehet alternatíva.
Denonnal jobban járnál szerintem,ha már kompromisszumokra vagy kényszerítve.
Használtban is gondolkodhatsz ha nem idegen tőled.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest