- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
jones965 #17665 üzenetére
Nekem aztán ne mond! Elég szarul állok én is! Alíg forrja ki a fizu a lakáshitelt!
Viszont pontosan tudom, hogy a fent említett bögreszett milyen hátrányokkal rendelkezik. Nekem még mindíg az van és behalt a dvd benne. Így gyakorlatilag a tv-t tudom kicsit erősíteni rajta és a rádiót hallgatom. Ezért gondoltam, hogy elég a hülyeségből és veszek külön álló részeket, akkor jöttem a topicra.
Nem akarom fikázni a szegényeket, lehet, hogy jövő hónapban már én sem tudom majd fizetni a hitelt, tudom, hogy lehet rosszul járni a kompakt rendszerrel és ha már én megbántam, akkor legalább mások tanuljanak a hibámból.
És ha nincs lóvé? Akkor van idő. Én is gyüjtögetek, aztán majd lesz valami. Ha nagyon összegyűlik, akkor nagyon jó lesz a vége. Ha nem gyülik, akkor nem lesz olyan jó... -
BBéci
legenda
válasz
Kevés pénzből használtat kell venni, okosan, türelmesen összeválogatva, nem pedig valami hallgathatatlan, bővíthetetlen vackot.
A Suzuki nem is olcsó, viszont jó autó, arról nem beszélnék le senkit, hogy inkább Rolls Royce-ot vegyen.
V.attis véleménye korrekt és tiszteletben illik tartani. -
m47rules
tag
válasz
Szia!
Köszönöm szépen! Szerintem nem gáz, az hogy ide be merészeltem ilyet írni. Nem voltam bunkó, igaz a linkelést nem tudtam, hogy külön használni kell, ezért bocsi.
De azt viszont odaírtam, hogy ennyi a keret rá. Én lennék a legboldogabb, ha meg tudnám engedni magamnak a házimozinak nevezett dolgokat,de sajnos most még nem tudom, ezért bátorkodtam segítséget kérni, hogy ezek közül melyik a tűrhető. Azt hittem ez egy olyan topic, ahol a kispénzű emberek is kérhetnek segítséget.
Köszönöm szépen a sok kellemes hangvételű hozzászólást.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest