Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
dabadab #11256 üzenetére
"Elobb-utobb ki kell tomoriteni, a kerdes csak az, hogy ezt az erosito vagy a lejatszo teszi-e, teljesen mindegy."
Abban az esetben mindegy, ha a műveletet egyforma színvonalon végzik. Ha van rá lehetőség, ki kell próbálni.
Lehúzásról szó sincs, mert a kábeleket letét ellenében haza lehet vinni kipróbálásra. Ha nem tetszik, visszaviszed és gazdagabb lettél egy tapasztalattal. Igazi balfék, aki meghallgatás nélkül vesz drága hifis, házimozis készülékeket, tartozékokat.
-
O_L_I
őstag
válasz
dabadab #11256 üzenetére
És a leg keményebb az, hogy még ezzel a "teljesen mindegyel" is lenne aki vitatkozik.
Határozottam emlékeszem, hogy olvastam olyat hogy emberek külömbséget véltek felfedezni a bitstream és az LPCM mód minősége között.A HDMI kábelek minőségéről is volt szerencsém egy hosszab értekezést elolvasni és oszcillószkóppal mérve tényleg volt külömbég a kábelek között viszont azokat a nüansznyi külömbégeket amiket a képminőségben emlegettek én nem hiszem hogy észrevenném.
Mindazonáltal bár ellenkezik a józan eszemmel mégis elképzehetőnek tartom, hogy legyen valalmi külömbség. (az UFÓkban is hiszek pedig sosem láttam őket)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest