- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
Mejulie
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre szorulok. Egy eddig számomra megfejhetetlen "probléma" áll fenn, és akárhogy próbálkoztam, nem találtam az okát, remélem ti tudtok segíteni.
Adott 3 készülék: Panasonic G30 plasma tv, pioneer dvd lejátsztó és pioneer VSX520-as erősítő.
Mind a három készülék hdmi kábellel van összekötve. Dvd-ből hdmi megy az erősítő 'DVD hdmi in'-jére, az erősítő hdmi outjából pedig megy egy a tv egyik hdmi bemenetére. Ez eddig nyilván okés.(remélem)
A gond a következő: bekapcsolom az erősítőt és dvd source-ra tekerem. bekapcsolom a dvd-lejátszót, beteszek egy cd lemezt a lejátszóba, amit szeretnék meghallgatni, amint betölti és rányomok a playre, rögtön automatikusan bekapcsol a tv is. Na mármost ez elég zavaró, hiszen zene hallgatáshoz nem szeretném használni a tv-t is, és ami az igazán bosszantó, hogy amikor a TV távirányítójával!!! kikapcsolom a tv-t ezzel együtt kikapcsol a pioneer dvd lejátszó is és egyedül az erősítő marad bekapcsolt állapotban.
Valamit biztos kikapcsoltam/bekapcsoltam/elállítottam. Bemeneti jelforrásnál vagy a bemeneti hozzárendelő menűben kell valamit állítgani? Akárhogy próbálkoztam a probléma nem szűnt meg. Bemeneti jelforrásnál H-ra van állítva (hdmi miatt), a system setup/in asigg menüben pedig minden offra kapcsoltam, de mind1 mit állítottam, neki, minding bekapcsolt a tv is...vagy máshogy kell kábeleznem?
Kérlek segítsetek!
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest