Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- ZIDOO médialejátszók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Helló!
Pár napja Onkyo 608-as tulajdonos vagyok. Előtte /mint itt a fórumon mások is/ sokat töprengtem a lehetséges vetélytársak kutatásával. Sok írásos tesztet olvasva, megmaradt a szokásos kb 3-5 lehetőség / ez pénztárca függő / PL:508, 608, Denon 1910, 1911. Az Eisa minősítés által picit befolyásolva 508-ast kilőttem. Élmények röviden:
Meghallgatva a 1911 és 608 különbsége esetlegesen, zenén, hosszútávon, jó hangfalakkal, nem "mono" fülüeknek megérheti. Persze nem az otthoni, nyugis körülmények vannak egy hi-fi boltban de az most...... Régi Onkyo-m után ezzel, ár/érték viszonylatában, a piaci helyén jól teljesítő, közepes méretü szobát, jó mozi hangokkal megtöltő erősítőt kaptam. Előkerestem az ún. referencia hangú filmjeimet és nekiláttam, nem csalódtam. A sok apró zörejecske pl : War of the wolds sufni jelenet, vagy akár a Star Wars II. szeizmikus bombáienobi mester és Jango Fett űr harca, 3 perc hangorgazmus. Gyűrűk ura, Matrix, Terminator 4, Die hard 4,..stb. Azon kaptam magam, hogy nem a sokszor látott, néhol unalmas jeleneteket nézem, hanem élvezem a jó hangokat
Nos lehetne még ajnározni bőven, a lényegen nem változtat, az áráért kapott hang nem csalódás. Valószínü jazz lemezeimet nem ezen hallgatom majd, de a Doors DTS albuma, és Madonna Ray of Light nagylemeze is remekül zengett a Mission hangfalakon, mellé Jamo sub + Sony cd/dvd játékos.
Jelenleg nem jöttem még rá, miből fakad, hogy bizonyos filmeknél a DTS korábban nagy előnye a DD-hoz képest vissza esett, vagyis csak néhol érzékelhető némi különbség, az sem a dinamikában hanem inkább a részletességben nyílvánul meg.
Jó mozizást mindenkinek!Üdv
Aktív témák
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politikai mémek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest