Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenn
tag
épp előbb volt hifi-fabricon egy preisfehler... 599-ért volt feltéve a 7011. Sajna már korrigálták.
-
Sztenn
tag
válasz hétalvó #137123 üzenetére
te hétalvó, te miért gondolod, hogy mindenki csak támad téged? mondtam én valaha hogy nem hiszem el amit írsz? abszolút lehetséges, hogy más képet kapsz másik kábellel, teljesen mindegy milyen formában most... de őszintén, téged nem érdekel hogy miért van különbség a két kép között? mert engem nagyon is. ezért írtam, ha csak 100 km lenne, már indulnék is hogy kiderítsük miért van az a különbség. hisz valami oka van, és az is biztos hogy megmagyarázható oknak kell lennie. neked van rá valami tipped mitől van?
-
Sztenn
tag
válasz Csabroncka #137120 üzenetére
épp te kezeltél le, szóval amíg egy sorry-t nem látok tőled, addig nem, nem fátylazunk rá.
-
Sztenn
tag
válasz Csabroncka #137116 üzenetére
akkor talán bocsánatot is kérhetnél, mert én abszolút nem rosszból írtam, nem trollkodásnak szántam. szimplán én nem fogok megtenni 1000km-t egy kábelteszt miatt. és nagyon sok más miatt sem, mint írtam. szerintem ez teljesen érthető dolog, vagy nem?
-
Sztenn
tag
válasz Csabroncka #137114 üzenetére
ezért kértem hogy mérje meg és akkor nem kell lemenni. írtam is, hogy messze lakom, pedig szivesen elmennék egy tesztre. mi ebben a trollkodás?
várom válaszod, mert ez most érdekelne ha már sértegetsz. -
Sztenn
tag
abba ne hagyjátok, én spec tökre élvezem!
-
Sztenn
tag
Ja. Warum?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest